Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE U PLIĆAKU

Drama u Španjolskoj: Morski pas ga ugrizao za stopalo, zatvorili niz plaža

Cornwall: Morski pas snimljen u blizini obale
Charles Hood/NEWS SYNDICATION/Pixsell
20.08.2023.
u 13:35

Ozljeda mu je sanirana u lokalnom domu zdravlja i dano mu je cjepivo protiv tetanusa.

Na plaži u općini Oliva južno od Valencije, na istočnoj obali španjolskog kopna jednog kupača napao je morski pas, a prema pisanju lokalnih medija morski pas se zbunio te zabio zube u stopalo kupača. Čovjek je navodno stajao u plićoj vodi kada se morski pas sudario s njegovom nogom prije nego što je stisnuo čeljusti oko njega, obojivši more u crveno. 

Šefovi vijeća naredili su zatvaranje plaža duž obale dok traje istraga nakon incidenta - posljednjeg u nizu viđenja plavih morskih pasa u unutrašnjosti pokraj španjolske obale, piše Daily Mail. Muškarac je za lokalne novine Las Provincias rekao da je vidio 'sjenku' u vodi, osjetio 'udarac' u lijevoj nozi - a zatim 'ugriz' u desno stopalo dok je morski pas jurišao.

Proradio mu je adrenalin dok je tražio pomoć, ali bez panike kako ne bi uznemirio ostale ljude na plaži. U tom trenutku još nije bio svjestan da ga je ugrizao morski pas. Inače, riječ je o lokalnom stanovniku Olive i vrlo brzo mu je pružena lječnička pomoć. 

Ozljeda mu je sanirana u lokalnom domu zdravlja i dano mu je cjepivo protiv tetanusa. Stručnjaci su proučili uzorak ugriza na njegovom stopalu i utvrdili da je došao od morskog psa plavetnila - zbog čega je gradsko vijeće Olive zatvorilo plaže kao preventivnu mjeru dok je morski pas ostao u obližnjim vodama.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Uznemirujuća snimka: Morski pas ubio Rusa u Egiptu

Komentara 1

BJ
Barutanski jarak
14:07 20.08.2023.

"Stručnjaci su proučili uzorak ugriza na njegovom stopalu i utvrdili da je došao od morskog psa plavetnila - zbog čega je gradsko vijeće Olive zatvorilo plaže kao preventivnu mjeru dok je morski pas ostao u obližnjim vodama." Morskog psa PLAVETNILA?!?? Kad se bez kvocijenta koristi google translate. Modrulj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije