Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponude s cijenom

MORH: Otvorene ponude za izgradnju pet obalnih ophodnih brodova

MORH
Željko Lukunić/PIXSELL
24.03.2014.
u 17:46

"Povjerenstvo će u roku od 30 dana izvršiti pregled pristiglih ponuda i donijeti konačnu odluku, a sve u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi", izvijestili su iz MORH-a.

U sektoru za javnu nabavu Ministarstva obrane danas su otvorene konačne ponude s cijenom u nadmetanju za izgradnju pet obalnih ophodnih brodova, izvijestili su iz MORH-a.

Za jedan prototip i četiri serijska broda svoje konačne ponude poslali su tvrtka "Brodosplit", Zajednica ponuditelja "Leda-Korčula" i njemački "Fassmer", Zajednica ponuditelja "NCP Grupa" i nizozemski "B. V. Scheepswerf Damen Gorinchem", Zajednica ponuditelja "Montmontaža-Greben" s tvrtkom "Radež", te Zajednica ponuditelja "Uljanik" i "Tehnomont brodogradilište Pula".

Na otvaranju ponuda su bili predstavnici svih ponuditelja te nitko od njin "nije imao primjedbe na provedeni postupak. "Povjerenstvo će u roku od 30 dana izvršiti pregled pristiglih ponuda i donijeti konačnu odluku, a sve u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi", izvijestili su iz MORH-a.

>>SAD nam donirao oklopnjake, no kako platiti PDV?

>>Kako je došlo do zabune da će Mađari preuzeti nazdor zračnog prostora RH

Komentara 3

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
18:16 24.03.2014.

Siguran sam da ce Koprivnjak opet biti šef povjerenstva, jer se dokazao u vazduhoplovstvu.

DE
dejavu
22:40 24.03.2014.

Kako lijepo zbori hdz-ov koalicijski partner ( ortak) .

DU
Deleted user
22:52 24.03.2014.

Samo je još pitanje dana kada će ova suludo nesposobna takozvana "vlada" objaviti javni natječaj za kupnju (najmanje) pet trajekata za grad Zagreb koji bi zagrepčane "transportirali" od Jelačićeva trga na Sljeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije