Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Morawiecki i drugi poljski lideri brzi su na okidaču samo kad su okrenuti prema zapadnim metama

06.04.2022. u 23:36

Dok proziva Macrona zbog pregovaranja s Putinom i Scholza zbog protivljenja embargu na ruski plin, Morawiecki dvolično ignorira ili umanjuje činjenicu da mađarski premijer radi sve što i ta dvojica, samo još gore

Komentara 5

TO
tobija
00:09 07.04.2022.

poljska je istinski američki saveznik u europi. naprosto ju morate trpjeti, priviknite se .

Avatar buffalobill
buffalobill
00:07 07.04.2022.

Poljaci, što jedan Nijemac veli, najviše zahtijevaju, a najmanje daju. Pri tomu je mislio na Europsku blagajnu. Tako sad i u ratu, pale vatru gdje nebi trebalo i svojom retorikom pokušavaju uvući Nijemce u rat. Kao što je bilo sa avionima što su htjeli poklonuti Ukrajincima, a da isti polijeću iz Njemačke.

VO
vorda400
12:04 07.04.2022.

Ja bi se zamislio na mjestu poljaka sad kad njemačka diže proračun za vojsku koliki nije bio od drugog svjetskog rata možda si opet odluče vratiti "životni prostor"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije