Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Morawiecki i drugi poljski lideri brzi su na okidaču samo kad su okrenuti prema zapadnim metama

Dok proziva Macrona zbog pregovaranja s Putinom i Scholza zbog protivljenja embargu na ruski plin, Morawiecki dvolično ignorira ili umanjuje činjenicu da mađarski premijer radi sve što i ta dvojica, samo još gore

Komentari 5

TO
tobija
00:09 07.04.2022.

poljska je istinski američki saveznik u europi. naprosto ju morate trpjeti, priviknite se .

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
00:07 07.04.2022.

Poljaci, što jedan Nijemac veli, najviše zahtijevaju, a najmanje daju. Pri tomu je mislio na Europsku blagajnu. Tako sad i u ratu, pale vatru gdje nebi trebalo i svojom retorikom pokušavaju uvući Nijemce u rat. Kao što je bilo sa avionima što su htjeli poklonuti Ukrajincima, a da isti polijeću iz Njemačke.

VL
VO
vorda400
12:04 07.04.2022.

Ja bi se zamislio na mjestu poljaka sad kad njemačka diže proračun za vojsku koliki nije bio od drugog svjetskog rata možda si opet odluče vratiti "životni prostor"

VL
Avatar southman
southman
07:14 07.04.2022.

Poljska i Češka su okrenuli leđa Orbanu zbog Rusije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.