Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SNIMAO MOBITELOM

Monstrum u Dalmaciji više od 100 puta silovao djevojčicu s invaliditetom. Dobio samo 6 godina zatvora

Ilustracija
FREEPIK
08.03.2024.
u 18:18

57-godišnji pedofil bio je prijatelj roditelja curice koja je u doba kada su djela počinjena imala tek nešto više od 11 godina.

Monstrum koji je dvije godine spolno zlostavljao i iskorištavao teško bolesnu curicu s visokim stupnjem invaliditeta na splitskom je sudu osuđen na šest godina zatvora, prenosi Dalmatinski portal. 57-godišnji pedofil bio je prijatelj roditelja curice koja je u doba kada su djela počinjena imala tek nešto više od 11 godina.

Skidao je s djevojčice odjeću, zahtijevao je i od nje da to čini, nasrtao je i spolno je iskorištavao premda ga je djevojčica odgurivala zbog boli. Činio je to sve dok ga jednom prilikom nije u zločinu ulovila majka curice. Tada je sve i snimao mobitelom. Kasnije je otkriveno da je dvije godine spolno zlostavljao curicu.

Kako se navodi, za 29 teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta dobio je po tri godine zatvora, za jedno kazneno djelo koje je ostalo u pokušaju tri godine, za isto kazneno djelo u vezi s iskorištavanjem djece za pornografiju pet godina te za svako od 100 kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina po godinu zatvora. Kada se sve zbroji, piše Dalmatinski portal, osuđen je pojedinačno na 195 godina zatvora. No, na kraju mu je izrečena jedinstvena kazna od samo šest godina zatvora. S obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost, ne zna se kako je obrazložena ta presuda.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Kandid preuzeo dužnost

Ilustracija
1/22

Komentara 14

Avatar LooneyToney
LooneyToney
20:13 08.03.2024.

Koje je olakotne okolnosti ušljivi sud našao, za Boga miloga! Tko je god dosudio tu mizernu kaznu, zreba ga silovati kišobranom svaki dan.

Avatar Moodleen
Moodleen
18:59 08.03.2024.

Još jedan argument da se uvede smrtna kazna.

AL
AlfaMike
18:50 08.03.2024.

Ne znam kolika je max kazna , ali sve dosuđeno ispod max za ovakve zločine neka je na dušu suca/sutkinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije