Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZA

Mladić šetao po nadstrešnici škole u Splitu pa propao kroz strop, kamere sve snimile

Foto: 24 sata
21.09.2020.
u 22:14

Na snimci se vidi muškarac u dvadesetima kako bočno slijeće na beton, bez jedne tenisice. Diže se, a potom mu prilazi prijatelj s bocom u ruci izvidjeti rupu koja je nastala.

Ispred ulaza u Graditeljsko-geodetsku tehničku školu i III. Gimnaziju u Splitu u nedjelju poslijepodne muškarac je propao kroz strop nadstrešnice.

Kako doznaje 24sata, u okolici škole se vikendom znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda odlučio se na maestralan osvajački pohod. Preko bandere pokraj nadstrešnice vješto se popeo gore, ali nije računao na krhkost materijala od kojega je nadstrešnica napravljena.

- Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima – kaže čitatelj 24 sata koji je poslao snimku.

Na snimci se vidi muškarac u dvadesetima kako bočno slijeće na beton, bez jedne tenisice. Diže se, a potom mu prilazi prijatelj s bocom u ruci izvidjeti rupu koja je nastala.

- Ma tu vam se znaju skupljati razni likovi, popodne im je dobra hladovina. Veliki je to kompleks zgrada, tu je i fakultet, vikendom nema nikoga pa mogu biti na miru i raditi što već rade. Ovaj je dobro i prošao, visina s koje je pao je barem četiri metra – kaže čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:42 21.09.2020.

Ljudi moji nije to jeza - to je droga

BF
bf22
20:02 23.09.2020.

prirodna selekcija :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije