Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajinska romansa

Mladić oženio 81-godišnjakinju. Otkrivena neobična pozadina priče

Foto: Getty Images
28.09.2019.
u 16:51

Aleksander tvrdi da izuzetno voli svoju nešto stariju suprugu Zinaidu Illarionovnu, a ona to potvrđuje i navodi da se suprug o njoj jako dobro brine

Domišljati momak iz Ukrajine odlučio je da on u vojsku neće ići. I to pod svaku cijenu. Kako bi izbjegao obvezni vojni rok za muškarce u dobi od 18 do 26 godina Aleksander Kondratjuk oženio je svoju 57 godina stariju rođakinju jer prema zakonu te zemlje supružnik koji skrbi o invalidu oslobođen je ove obaveze. Vojnoj službi ova 'ljubavna priča' ne zvuči realno pa su protiv mladića pokrenuli istragu. 

S druge strane, Aleksander tvrdi da izuzetno voli svoju nešto stariju suprugu Zinaidu Illarionovnu, a ona navodi da se suprug o njoj jako dobro brine, prenosi Metro. Susjedi pak negiraju ovu priču pa je jedna od njih za lokalne medije izjavila kako staricu češće posjećuju unuci, nećaci i sestre, nego li njezin muž.

Dodali su da u kući živi sama i da je jedini vidljivi znak braka bračni list koji mladić nosi sa sobom svaki put kada se članovi vojnog odbora pojave u tom području da regrutiraju novake.

Aleksandr Danilyuk, povjerenik koji je zadužen za Vinitski komesarijat koji se bavi regrutacijom u regiji, rekao je da Kondratjuk ne krši zakon.

- Ima vjenčani list, kao i potvrdu prebivališta u kući te žene te se tu ne može se učiniti ništa. Međutim, jedan pravni stručnjak rekao je da vojska može pozvati susjede kao svjedoke ako postoji sumnja da on ne živi u kući - pojasnio je povjerenik.

Uskoro ćemo saznati hoće li pobijediti 'ljubav' ili zakon.

Ključne riječi

Komentara 9

NI
nik83
20:15 28.09.2019.

Oženio ju zbog mirovine. Ništa čudno, to je po uzoru na Manolićev poučak.

DH
dalibor.hren
15:34 29.09.2019.

A ja mislio da je dečko bogat, pa je baka trznula!?

BR
brezposlicar
20:38 29.09.2019.

Jedno je sigurno tip nije glup, hoce pod svaku cjenu da prezivi, a za komentare ga zabole. Bravo decko, samo tako nastavi, budes li mislio tudjim mozgom , ostat ces bez svog mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije