Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio s 1,84 promila

Pijani vozač sletio s kolnika, kažnjen s 22.800 kuna i 9 mjeseci zabrane vožnje

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.08.2019.
u 16:59

Brodsko-posavska policija priopćila je da je taj vozač oko 3 sata u noći u mjestu Rešetari s 1,84 promila alkohola u krvi zbog prebrze vožnje u kružnom toku izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste.

Danas (petak) u 3.10 sati ujutro na cesti D-51 u blizini Rešetara dogodila se prometna nesreća sa slijetanjem vozila s kolnika, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je vozilom upravljao 22-godišnjak s 1,84 promila alkohola u organizmu, i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Usljed neprilagođene brzine u kružnom toku mladić je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika. Pritom je vozilom udario u metalne stupove, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na krov i palo u kanal. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kako se navodi u izvješću koje smo zaprimili iz PU brodsko-posavske, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška danas u12 sati uz optužni su prijedlog priveli 22-godišnjaka u Općinski sud u Novoj Gradiški (Prekršajni odjel). Tom prilikom prekršajni ga je sudac zbog počinjenih prekršaja kaznio novčanom kaznom u iznosu od 22.800 kuna, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od devet mjeseci

Komentara 14

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:32 23.08.2019.

Što budu češće ovakve presude, bit će manje poginulih.

PR
PrimoracRi
15:47 23.08.2019.

Voziti će taj sa ili bez vozačke dozvole. Kaznu će popiti koja će otići u zastaru. to je scenarij ovakvih likova.

JK
ja-kan
15:49 23.08.2019.

Smiješni su mi komentari koji hvale ove kazne, njihovi komentari me podsjećaju na ona partizanska "narodna" suđenja u kojima rulja viče "na smrt", "na smrt" i u kojem žalba ne odgađa izvršenje smrtne kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije