Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRILOGA NA TELEVIZIJI

Mladi liječnik nakon mjesec dana dao otkaz na otoku zbog uvredljivih komentara?

Mještani otoka Molata nemaju liječnika
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
26.06.2023.
u 14:50

Dr. Tivanovac prije dolaska na Ist i Molat radio je na otocima Rabu, Korčuli i Mljetu i na poluotoku Pelješcu

Petar Tivanovac, 32-godišnji je liječnik iz Belišća koji je početko mlipnja došao raditi u ambulantu na otocima Ist i Molat, danas je raskinuo ugovor o radu. Svoju je odluku jutros elektroničkom poštom priopćio dr. Renati Bek, ravnateljici Doma zdravlja Zadarska županije.

O njemu je prije nekoliko dana priču objavio i Dnevnik Nove TV, a mladi liječnik je ugovor raskinuo navodno zbog komentara ispod tog priloga nakon što je objavljen na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija. 

VEZANI ČLANCI: 

Dr. Tivanovac prije dolaska na Ist i Molat radio je na otocima Rabu, Korčuli i Mljetu i na poluotoku Pelješcu, a Medicinski fakultet u Osijeku je završio 2016. godine. Ist i Molat je sada navodno napustio zbog uvredljivih komentara koji su objavljeni. 

Medicinska sestra s Molata također je obavijestila mještane da se ubuduće javljaju na njezin broj mobitela, a  medicinska skrb stanovnika i gostiju će se rješavati tako što će uskakati doktor iz Božave s Dugog otoka. Za hitne slučajeve osiguran je brod s liječničkim timom. U ordinacijama na Istu i Molatu ukupno je upisano 170 pacijenata.

VIDEO Koliko zarađuju hrvatski liječnici u Njemačkoj? Ovisno o iskustvu i do 11 tisuća eura

Ključne riječi

Komentara 14

PO
poluvodič
16:09 26.06.2023.

Netko tko nema pojma o čemu se radi, nakon čitanja ove vijesti i dalje nema pojma o čemu se radi. Koji je onda smisao izvještavanja??

Avatar HighHopes
HighHopes
11:17 27.06.2023.

Kaže kako je bio odlično prihvaćen od domaćih ljudi i kako su mu pomogli oko stana, a zbog par anonimnih komentara (možda i trolova) on odustaje jer mora očuvati svoje mentalno zdravlje. Koja glupost, očigledno već ima psihičkih problema. I zbog tih anonimaca čovjek također izjavio kako više nikada neće raditi kao doktor obiteljske medicine.

Avatar barba_arba
barba_arba
22:25 26.06.2023.

Prosvjetni Dom je izgradila Austrougarska, a ambulantu u sovjetskom stilu SFRJ. Za vrime Austrougarske je na otoku bilo 3000 ljudi, 1948 još 800, a 1990 oko 250.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije