Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Išli na utakmicu

Mlade Riječane u Hercegovini zameo snijeg, bili zarobljeni 20 sati

'za pokrij....21.01.2010. crni lug....selo u gorskom kotaru snijegom odsjeceno od svijeta....ralica cisti lokalne ceste Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
05.02.2012.
u 15:24

Automobil im je zatrpao snijeg pa ih Gorska služba nije mogla vidjeti. U vozilu se se nalazila dva mladića i dvije djevojke

Četvero mladih Riječana zamelo je snježno nevrijeme sinoć na putu Međugorje-Mostar, no spasili su ih Mario Zelenika i Ivan Kosir, djelatnici tvrtke Paškić d.o.o. iz Širokog Brijega, javlja poskok.info.

Naime, gorska služba Hercegovine iz Mostara cijeli je dan bezuspješno tragala za njima. Danas su dobili poziv iz dvaju vozila koji su se nalazili na tom putu, a jedno vozilo su uspjeli pronaći, no drugom nije bilo traga.

Djelatnici tvrtke Paškić prvo su primijetili prsluk za spašavanje, a nekoliko stotina metara dalje vozilo koje je bilo zatrpano snijegom. Tek kad je jedan od putnika čuo zvuk stroja ispalio je bengalku u zrak i tada im je otkrivena lokacija. U snijegu su bili zarobljeni 20 sati.

U automobilu se nalazilo četvero mladih putnika, dvije djevojke i dva mladića, oko 21-22 godine, inače navijači NK Rijeke koji su u Hercegovinu išli navijati na memorijalni turnir Gojko Šušak koji se trebao održati u Širokom, ali je odgođen zbog loših vremenskih prilika.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Stjef
15:41 05.02.2012.

Uvijek je dobro imati bengalku pri ruci... :)

KI
kiks
16:40 05.02.2012.

Mogli su baciti četverac,ionako im je bilo dosadno

MA
Malena15
17:03 05.02.2012.

Što oni nisu slušali prognozu i upozorenja ili to za njih ne vrijedi. Mislim da će ubuduće vrijedit....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije