Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOVLAŠTENO POSAĐENA

Građanski bunt u Podgori: Autom se zabila u komunalnog redara jer je iskopavao sadnicu masline

Tenisači zasadili 50 sadnica maslina u Petrčanima
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
15.06.2021.
u 15:29

Načelnica Podgore Petra Radić pak govori da je sve krenulo od palmi

Dok je prošli tjedan komunalni redar u Podgori iskopavao sadnicu masline na obali, ogorčena mještanka odlučila je to zaustaviti i zabila se u njega automobilom.

Kako prenosi Makarska Danas, sadnica masline tamo je bila posađena protivno odlukama vlasti te na tom mjestu nije bilo predviđeno zelenilo. 

- Na mjesto događaja je upućena policijska ophodnja koja je obavila očevid i utvrdila da je osobni automobil udario pješaka koji je upućen na liječničku pomoć. Utvrđeno je kako je zadobio lakše tjelesne ozljede, potvrdila je to policija.

Načelnica Podgore Petra Radić pak govori da je sve krenulo od palmi, a prije toga su mještani znali i trovati stabla kako bi svojim gostima oslobodili pogled na more. 

- poznato je da je palme na mjesnoj rivi napala palmina pipa i budući da su se osušile, naručene su nove. Na zadnjem dijelu porta trebalo je biti zasađeno judino drvo, međutim, mještanima se to nije svidjelo te smo na istoj lokaciji odlučili prebaciti četiri palme iz drugog dijela luke. Dogodilo se međutim da palme nisu slijedile položaj predviđenih rupa kojih je bilo pet, i budući nisu bile u osi, morali smo jednu takvu zabetonirati kako bi hortikultura bila u skladu. Nekima se ni to nije svidjelo pa su odlučili zasaditi maslinu, koju je komunalni redar po mojem nalogu išao iskopati. I tu je nastao problem, objasnila je načelnica incident.

VIDEO Pokušao otvoriti vrata aviona u letu, pa najavio putnicima da stave maske za kisik: Savladali ga putnici i osiguranje!

Komentara 2

ŠO
šolman
15:40 15.06.2021.

Prije bi se ovakve događaje opisalo rijecima da je mjestanka redara udarila autom. Zabiti se mozes u stup ili drvo, covjeka se autom moze samo udariti.

SL
slavenZadravec
18:54 15.06.2021.

Namjeran napad automobilom bi trebao za sobom povlačiti doživotnu zabranu upravljanje motornim vozilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije