Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARILI GA U GLAVU

Misteriozno ranjavanje: Šveđanin nakon 3 dana prijavio napad na Hvaru

hvar
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
02.08.2017.
u 12:43

Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turist

Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turista koji je u utorak ujutro, tri dana nakon napada zatražio liječničku pomoć te je zbrinut u splitskom KBC-u, gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu.

Hvarsku policiju su o teškom ozljeđivanju 27-godišnjeg Šveđanina izvijestili liječnici splitske bolnice, i to nakon što je mladić u utorak ujutro zatražio pomoć na Hitnom prijemu.

Rekao im je da je u subotu iza ponoći napadnut u Hvaru, a navodno ga je prilikom odlaska iz ugostiteljskog objekta prema apartmanu na ulici neidentificiranim predmetom po glavi udario nepoznati muškarac.

Bolničkim pretragama utvrđene su mu teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu, zbog čega je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split.

Splitsko-dalmatinska policija provodi kriminalističko istraživanje ovog slučaja.

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
13:27 02.08.2017.

Možda ga je, pijanog, napao zid, a možda i cesta!

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
13:45 02.08.2017.

Mađar-Mađarska......Šveđan-Šveđanska...hmmmm ili je Švedska-Šved !?? Ma koga bre briga bitno da te vasceo svet razume !!

DI
dinamic
13:53 02.08.2017.

torcida mislila da je Mamić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije