Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvađali se

Pokušaj ubojstva u Čakovcu: Trojicu mladića izbo nožem u haustoru

bodež
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
02.08.2017.
u 11:23

Teško ozlijeđeni mladići privatnim i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec

Muškarac (53) s područja općine Orehovica osumnjičen je za pokušaj ubojstva dvojice maloljetnika i 18-godišnjaka u Čakovcu, priopćila je danas policija.

Naime, jučer oko 1 sat i 20 minuta iza ponoći, u jednom od haustora u Ulici kralja Tomislava, nakon kraćeg verbalnog sukoba nožem je zadao ubodne rane u predjelu trbuha i prsišta trojici mladića. Teško ozlijeđeni mladići privatnim i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su na Odjelima traume i intenzivne njege zadržani na liječenju.

Pretražene su prostorije obiteljske kuće u Čakovcu, kojima se osumnjičeni trenutno koristi. Neposredno prije početka pretrage, a na poziv istražitelja, osumnjičeni je predao nož kojim je počinjeno kazneno djelo. Uz kaznenu prijavu 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. 

Komentara 13

KV
kvatrić
11:55 02.08.2017.

Da se možda neimenovani koljač ne odaziva na Oruš i dolazi iz naše druge najdragocijenije manjine?

MO
matK.O.
11:45 02.08.2017.

ciganska posla

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:03 02.08.2017.

ovo se rijesava metkom u ciganski potiljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije