Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ALI, NE IDU SVI...'

Škoro doznao da mora u samoizolaciju: Zbunjen sam tom odlukom

Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije na Trgu kralja Tomislava
Davor Puklavec/PIXSELL
16.10.2020.
u 15:26

"Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući"

Potpredsjednik Sabora i čelni čovjek Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro, na službenom je Facebooku otkrio da mora ići u samoizolaciju.

Pritom je otkrio da je to mjera predostrožnosti budući da je u srijedu sudjelovao na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost čiji je član Franko VIdović (SDP) jutros obznanio kako je pozitivan na COVID-19. Također, Škoro kaže da je zbunjen kriterijima oko slanja u izolaciju, a nije izostavio ni kritiku na premijera Plenkovića. 

Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Samoizolacija do 29. listopada

Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome. No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju - liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući. Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj", napisao je Miroslav Škoro na svom Facebook profilu.

Komentara 2

Avatar Grunf
Grunf
15:56 16.10.2020.

a kad su saborski zastupnici ista radili za ono sto su izabrani?

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
15:49 16.10.2020.

".... saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani" ..... ovo je bas dobar vic :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije