Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj:

'Neka šarafciger koalicija skine spomenik četničkom zločincu'

Miro Bulj
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
08.09.2017.
u 16:34

Bulj je objavio link blog Sandre Sabljak Gojani na Večernjem listu iz 2011.

Saborski zastupnik Miro Bulj danas se na Facebooku osvrnuo na jučerašnje premještanje ploče HOS-a s pozdravom Za dom spremni iz Jasenovca u Novsku.

Bulj je pritom objavio link na blog Sandre Sabljak Gojani na Večernjem listu iz 2011. o spomenicima srpskoj vojsci na vukovarskom području.

- Kad se već Plenković - Vrdoljak - Pupovčeva "šarafciger koalicija" bavi micanjem ploča, a ne bavi ozbiljnim problemima poput masovne seobe Hrvata na Zapad i gospodarskim zaostajanjem za ostatkom zemalja Nove Europe, imam jednu skromnu sugestiju. Možda bi bilo dobro da se zajednički upute u Borovo selo i skinu veliki spomenik Vukašinu Šoškoćaninu, četničkom zločincu i izravnom krivcu za masakr 12 policajaca u svibnju 1991, ali i spomen ploču Vojislavu Miliću koju su potpisali Beli Orlovi, članu koljačke postrojbe Vojislava Šešelja - komentirao je Bulj.

Miro Bulj
1/22

Komentara 57

BA
bakulušić
17:21 08.09.2017.

...e, tada bi ustali Pariz, London, Buzin, Ljubljana, Beograd...a ni Sarajevo ne bi ostalo po strani! I to bi nanijelo ogromnu štetu "hrvatskim diplomatima".

PP
pp
17:22 08.09.2017.

NEVJEROJATNO. N E V J E R O J A T N O. Znači toga ima samo u Hrvatskoj. Onima koji su branili Hrvatsku i poginuli u obrani svoje zemlje se skida ploča, a u Hrvatskoj ploča srpskim teroristima koji su ubili hrvatske policajce u hrvatskoj, stoji. Pa jesmo mi retardirani ili šta? Koji je nama Hrvatima vrag???

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
17:06 08.09.2017.

Prvi put u životu mi je drag ovaj Bulj. Izgleda da je Nino Raspudić u pravu kada kaže kako bi Most bio odlična stranka samo da prestanu glumiti ono što nisu (ljevičarske gnjidice).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije