Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni seljaci

Ministra Jakovinu u Koprivnici dočekali prosvjednici i transparenti

Jakovina
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/6
03.02.2014.
u 13:03

'Dajte nam da zarađujemo na svojim OPG-ima', 'Završili smo poljoprivredne škole, gdje nam je radno mjesto?' samo su neke od poruka ispisane na transparentima mladih HSS-ovaca.

Mladi HSS-a iz Molvi, Novog Virja i Gole, njih 20-ak, danas točno u podne prosvjednim parolama dočekali su ispred zgrade gradske uprave u Koprivnici ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu.

- 'Poljoprivreda nije u gradskoj upravi, nego u podravskim selima', 'Dajte nam da zarađujemo na svojim OPG-ima', 'Završili smo poljoprivredne škole, gdje nam je radno mjesto?' samo su neke od poruka ispisane na transparentima mladih HSS-ovaca.

Ministar je osim sastanka s predstavnicima grada u programu imao i posjet koprivničkoj prehrambenoj kompaniji Podravka, ali kako doznajemo ne i sa predstavnicima seljačkih udruga. Naime, pored prosvjednika je prošao ne davši nikakve komentare.

>>Seljaci ne znaju je li Jakovina najavio isplatu duga ili novih poticaja

>>HSS ocijenio: Ministar Jakovina je elementarna nepogoda

Komentara 3

DU
Deleted user
08:41 04.02.2014.

Našem premilom Jakovina Tići Bog daj mir paradajz krumpir, paradajz krumpir.

YO
yocko
19:47 03.02.2014.

Ovo su svi Korenovi i Hrgovi ljubimci.

DU
Deleted user
19:42 03.02.2014.

Nekad su Podravska sela imala veliku proizvodnju stoke i žitarica i osigurano tržište. Nažalost to su proglasili kao krivo opredjeljenje, pa su to vrlo brzo uništili. U to vrijeme većina seljaka nije tražila da ih država zaposli, već su samii tražili ono što je za njih bilo profitabilno. Je i kaj tu je. Umjesto sredstava rada - transparenti. Djeco to Vam ne bu stvorilo egzistenciju, osim ako nećete dobiti novac od organizatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije