Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA KULTURE I OBIČAJA

Milanović primio izaslanstvo Udruge lađara Neretve, zatražili pokroviteljstvo za natjecanje

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je izaslanstvo Udruge lađara Neretve
Foto: Ured predsjednika
1/3
04.06.2020.
u 14:28

Na sastanku s Predsjednikom Republike razgovaralo se je i o ulozi Udruge lađara u promociji kulture i običaja, kao i o važnosti Maratona lađa za razvoj turizma u dolini Neretve.

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je izaslanstvo Udruge lađara Neretve. U izaslanstvu su bili predsjednik Luka Oršulić, potpredsjednik Dalibor Obradović te članovi Udruge Božo Zadro i Ante Šprlje.

U ime Udruge lađara Neretve, izaslanstvo je zatražilo pokroviteljstvo Predsjednika Republike za Maraton lađa, amatersko sportsko natjecanje u utrci lađa Neretvom koje se već tradicionalno održava u kolovozu, što je predsjednik Milanović i prihvatio. Na sastanku s Predsjednikom Republike razgovaralo se je i o ulozi Udruge lađara u promociji kulture i običaja, kao i o važnosti Maratona lađa za razvoj turizma u dolini Neretve. Prva utrka lađa održana je 1998. godine. Maraton lađa kreće iz Metkovića te se vozi nizvodno rijekom Neretvom pored Opuzena do Ploča.

Komentara 2

FM
fmica
15:46 04.06.2020.

može ali pol para koje dobiju moraju uplatiti sdp-eu za kampanju....

NE
Neo001
15:41 04.06.2020.

Bolje da su zvali komšića, dobili bi međunarodni značaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije