Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni tajnik hdz-a

Brkić unatoč srdačnom pozdravu ponovno na Facebooku napao 'briselskog Zoku'

Milanović i Brkić danas su se srdačno pozdravili
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.12.2015.
u 23:32

Možda bi ga trebalo nominirati za Nobelovu nagradu!? pita se Brkić

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić na današnjem se sastanku čelnika koalicije Hrvatska raste, Domoljubne koalicije i Mosta srdačno pozdravio sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem. Međutim, to ga nije spriječilo da ga istog dana na Facebooku napadne, nazivajući ga ponovno "briselskim Zokom".

U već uobičajeno vatrenoj objavi optužio ga je da je na pregovorima s HDZ-om i Mostom promijenio taktiku te da nastoji kupiti vrijeme za vlastito preživljavanje.

– Rezultati rada tj. nerada BRISELSKOG ZOKE: svakodnevno nestaju stotine radnih mjesta, pada životni standard, Hrvati iseljavaju, migranti useljavaju, povećava se javni dug i broj naših blokiranih sugrađana... itd. Nabrajanju nema kraja, a BRISELSKI ZOKA bi još 5 minuta vlasti! Možda bi ga trebalo nominirati za Nobelovu nagradu!? Jedino bi bilo teško odlučiti za koje polje rada, ali mislim da definitivno zavređuje Nobelovu nagradu za nerad!!! U 4 godine nerada koji se odvijao od 10 sati ujutro, nakon sto se pospani "briselski branitelj" pojavio na poslu, do ručka u Taču ili Asu, rezultati nerada su fascinantni! – piše Brkić na Facebooku.

Cijeli post pročitajte ovdje:

[ 5 MINUTA VLASTI LICEMJERNOG BRISELSKOG ZOKE HRVATSKI GRAĐANI BI TREBALI PLATITI 25 MILIJUNA KUNA ]Hrvatska je...

Posted by Milijan Brkić on 7. prosinca 2015

 

>> Brkić na Facebooku udara po Milanoviću: Briselski Zoka eksplodirao je od sreće!

Komentara 73

ST
Stipeprof
07:20 08.12.2015.

Ne misli valjda Brkić da u Brugxelles mogu ići oni koji prepisuju diplomski, studiraju 10 godina i ne znaju strane jezike'

KS
Ksantipa
07:30 08.12.2015.

To je čisto iživljavasnje osobe koja smatra da nije adekvatno eksponirana, važna, priznata, prihvaćena, zapažena i uvažavana. Zbog copy-paste uratka ga nije nimalo sram, dapače, izgleda kako se to preporuča i isplati.

KN
knezevic3d
06:13 08.12.2015.

daj vaso pokri se po usima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije