Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka počela

Milanović: Uvezimo pastire, a obrazujmo liječnike

zoran milanović
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.02.2011.
u 19:00

Predsjednik SDP-a u Solinu je najavio pobjedu na izborima i preuzimanje vlasti. Obećao je decentralizaciju upravljanja financijama

– Hrvatska je mala zemlja u kojoj nitko nije zadovoljan. U Dalmaciji propada industrija, Istra i Primorje smatraju da im se previše uzima, a nekad bogata Slavonija toliko je nezadovoljna da osjeća bijes. Trebamo novi društveni dogovor o podjeli onoga što stvaramo. Model prema kojemu se sve vodi i sve dolazi iz Zagreba je srednjovjekovni, orijentalni model vođenja financija – ocijenio je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, na javnoj tribini u Solinu na kojoj je najavio pobjedu na parlamentarnim izborima i preuzimanje vlasti. 

Rekao je da nije ostvariva najava premijerke Kosor o otvaranju 150.000 radnih mjesta u ovoj godini.

– Jučer Kosor kaže da nam fali pastira. To je za zamisliti se duboko. To je častan posao, ali ako ti fali pastira, a ljudi to ne žele raditi, i liječnika, onda uvezi pastira, a obrazuj liječnike – poručio je Milanović i dodao da u Europi, u koju ulazimo, moramo biti svoji gospodari.

Članove SDP-a pozvao je da se u kampanji suzdrže teških riječi.

No, Arsen Bauk, saborski zastupnik, u svom je govoru rekao da je Sanader u Salzburgu, a ostali su oni koji su bili s njim.

– Oni su isti, njegova Vlada i njegova najbolja prijateljica predsjednica Vlade. Nije on izdao njih nego oni njega – rekao je Bauk.

Komentara 72

JM
Juraj_MALI
12:59 05.02.2011.

Pa kad malo bolje pogledate SDP i je jedno stado ovaca, a Milanović nije sposoban niti dobar pastir biti.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
13:28 05.02.2011.

- 150 čobana za čuvanje i šišanje 200 000 hdz-OVACA i isto toliko sdp-OVACA

MA
marko53
20:27 04.02.2011.

E da imam stado ovaca Milanović je posljednji kome bi ga povjerio. Taj bi od dvije nacrtane ovce jednu izgubio, koliko je sposoban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije