Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA I SMJENA U VSOA-i

Milanović smijenio šefa vojnih špijuna zbog pronevjere milijuna na službenim zadacima

22.09.2022.
u 22:08

Ova se afera dogodila ni godinu dana nakon što su zbog sličnih postupaka na po tri godine zatvora pravomoćno osuđeni bivši čelnici VSOA-e Darko Grdić i Ognjen Preost. Njih dvojica su zatražila pomilovanje, na što im Milanović nikad nije odgovorio.

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
22:51 22.09.2022.

Ajde šta je 2 milje za prosječnog domoljuba?

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:38 22.09.2022.

Je li moguće da je smijenjen Plenkovićev školski kolega i je li moguće da je pronevjerio dva milijuna kuna? Ali to nije sve, navodno je prijetio i nezakonito prisluškivao kandidata na izborima u Ivankovu. I Banožić se spominje u predstavci tog kandidata, koji je pomeo HDZ-ovu kandidatkinju. Nema kraja bahatosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?