Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA I SMJENA U VSOA-i
Povratak na članak

Milanović smijenio šefa vojnih špijuna zbog pronevjere milijuna na službenim zadacima

Ova se afera dogodila ni godinu dana nakon što su zbog sličnih postupaka na po tri godine zatvora pravomoćno osuđeni bivši čelnici VSOA-e Darko Grdić i Ognjen Preost. Njih dvojica su zatražila pomilovanje, na što im Milanović nikad nije odgovorio.

Komentari 2

Avatar drug Joža
drug Joža
22:51 22.09.2022.

Ajde šta je 2 milje za prosječnog domoljuba?

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:38 22.09.2022.

Je li moguće da je smijenjen Plenkovićev školski kolega i je li moguće da je pronevjerio dva milijuna kuna? Ali to nije sve, navodno je prijetio i nezakonito prisluškivao kandidata na izborima u Ivankovu. I Banožić se spominje u predstavci tog kandidata, koji je pomeo HDZ-ovu kandidatkinju. Nema kraja bahatosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.