Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet sveučilištu

Milanović: Rijeka se vratila gdje joj je mjesto, u prvu klasu

rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
19.05.2015.
u 15:15

Istaknuo je kako je u kratko vrijeme već treći put u na Sveučilištu i da je ovoga puta došao iz poštovanja prema instituciji i gradu

Rijeka se vratila gdje joj je i mjesto, u prvu klasu – rekao je na današnjoj svečanoj sjednici Senata u povodu Dana Sveučilišta u Rijeci predsjednik Vlade Zoran Milanović čestitajući akademskoj zajednici i lokalnoj vlasti na postignućima u razvoju Sveučilišta koje je, naglasio je, znalo iskoristiti europski novac za razvoj znanosti i obrazovanja.

Istaknuo je kako je u kratko vrijeme već treći put u na Sveučilištu i da je ovoga puta došao iz poštovanja prema instituciji i gradu.

– Naš interes kao članice EU nisu lijepe riječi i fraze nego financijska korist za koju se moramo izboriti, a riječko Sveučilište pokazalo je da zna kako se to radi – rekao je premijer.

>> Milanović: Ova Vlada je bolja od svih dosadašnjih. Hrvatska može biti ponosna

Komentara 5

Avatar petrolio
petrolio
16:06 19.05.2015.

za njega i sdp je bolje da daje što manje izjava...

TV
tv5378
16:16 19.05.2015.

Ako se je Rjeka vratila u prvu klasu,gdje je bila do sada?

VI
viluk007
16:20 19.05.2015.

ne kužim di su bili pa se vratili u prvu klasu, kako je u toj drugoj klasi. Tko je još u drugoj ima li treća klasa o čemu se radi, o čemu ovaj govori. Čini mi se da mu taj amer radi nešto krivo, možda njih dva u drugu klasu. Ne kužim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije