Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni odbor SDP-a

Milanović: Protiv novinara udbaša ne možemo se boriti oružjem

zoran milanović
Anto Magzan/VLM
Autori: vom/VLM, jp
26.09.2009.
u 11:44

Željka Antunović odbacila je sumnje da se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a kandidirala u dogovoru s Bandićem

Glavni odbor SDP-a prihvatio je prijedlog da se svi unutarstranački izbori odgode do završetka izbora za predsjednika Republike. Od 80 prisutnih članova odbora samo ih je dvoje bilo suzdržano – Ivica Pančić i Morana Ivančević.

Pančić smatra da je to nepotrebno, a M. Ivančević misli da je protustatutarno. Jedinstvo SDP-a bilo je lajtmotiv cijele sjednice i premda se, tvrde naši izvori, ime Milana Bandića nijednom nije spomenulo za govornicom, svima je bilo jasno da je on označen kao najveća prijetnja tom jedinstvu.

– Osim političkih protivnika, stranaka, postoje i pojedinci koji se kandidiraju protiv našeg kandidata – rekao je nakon sjednice predsjednik GO-a Josip Leko.

Željka Antunović odbacila je sumnje da se za predsjednicu zagrebačkog SDP-a kandidirala u dogovoru s Bandićem, a isto je ustvrdio i Ivo Jelušić.

Nakon Željka Keruma, i Zoran Milanović kritički se osvrnuo na način na koji novinari prate SDP. Na sjednici GO-a prozvao je “novinare udbaše koji kreiraju naslove i objavljuju laži sa sjednica Predsjedništva SDP-a”.

– Protiv toga se ne možemo boriti konvencionalnim oružjem, a nuklearnog i biološkog nemamo – ilustrirao je šef SDP-a Zoran Milanović.

Ključne riječi

Komentara 52

OB
-obrisani-
12:23 26.09.2009.

Neću niš reći. ALi samo ovo, jel se netko može sjetiti nekog posla koji je ovaj napravio? Osim kontrobavještajnog djelovanja? Za \"drugu\" stranu? Moš me probat utužit za ovo nema frke,pa ćemo malko onda secirati cijeli život. Dat će 3-fazna bratija pristup arhivu. U to nit ne sumnjam. hehehe

FR
fratela
12:23 26.09.2009.

Vjerujem da sa Josipovićem Hrvatska ima šanse konačno ratne pretvorbene profitere skinuti sa pijadestala našeg opljačkanog i osiromašenog društva.Nada u narodu je probuđena i ne smije biti iznevjerena.

PA
paulaner
11:54 26.09.2009.

Ivo Josipovic je pomagao haskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala .Sedamdeset pet posto optuznice protiv hrvatskih domoljuba Ivo Josipovic je napisao sam a drugih 25% je dodao haski sud. Interesantno da svi novinari to prsucuju bio je dugogodisnji savjetnik haskom sudu i od njih dobivao placu .natjecao se za stalnog sudca haskog suda ali nije prosao.Kladim se da niste to znali. Kandidat za predsjednika RH Ivo Josipovic je pisac optuzbi protiv hrvatskih domoljuba ,treba provjeriti da li jos dobiva placu od haskog suda. Ponovno smo čuli ove bezobrazne laži kojima se Ivo Josipović uporni služi, a koje polupismeni ljudi, koji nemaju pojma o domovinskom ratu, gutaju kao da im je servirana neupitna istina. O čemu se radi? Dakle, taj Josipović stalno vadi \"argument\" o tome kako je u Haagu optuženo 181 ljudi, a od toga samo petorica Hrvata (nabraja Gotovinu, Markača, Čermaka, Norca, Ademija)+ kaže, još Bobetko koji je mrtav, to je znači šest. Prema tome, zaključuje Josipović, ne može se govoriti o tome da je Haag protiv Hrvatske, bla bla bla, bla bla bla... Branimira Glavaša, Tihomira Oreškovića, Stjeoana Grandića...njih je meni ostavio? Kordića, Blaškića, Furundžiju, Praljka, Petkovića, Prlića, Stojića, Čorića, Pušića, Kupreškiće itd. njih vjerovatnoo ne računa pod Hrvate? Ili postoji druga njegova logika? Njega zanima samo i isključivo ono što se dogodilo na teritoriju RH, pa navodi samo ova imena, ali ih mješa sa ovom brojkom od 181, a tu zbaraja i optuženike Srbe za zločine nad Muslimanima u BiH,i obrnuto s čime Hrvatska nema nikakve veze, pa zločine Srba nad Albancima na Kosovu i obrnuto, s čime Hrvatska ima još manje veze, pa međusobne zločine Albanaca i Makedonaca u Makedoniji (s čime Hrvatska možda i ima nekakve veze) i onda nama izvlači ovu brojku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije