Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoreno za javnost

Milanović okupio županijske šefove. Komadina, Obersnel i Bernardić poslali zamjenike

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.06.2014.
u 22:08

Sjednica je bila zatvorena za javnost, a među predsjednicima županijskih i gradskih organizacija neslužbeno se moglo čuti da se razgovaralo o tekućim stranačkim pitanjima

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović okupio je u središnjici stranke predsjednike županijskih i gradskih organizacija SDP-a u gradovima, središtima županija, javlja HRT.

Sjednica je bila zatvorena za javnost, a među predsjednicima županijskih i gradskih organizacija neslužbeno se moglo čuti da se razgovaralo o tekućim stranačkim pitanjima, da su se spominjali predstojeći predsjednički, ali i prošlogodišnji lokalni izbori. Postavilo se i pitanje naplate članarine, odnosno imaju li članovi koji uredno ne plaćaju članarinu, pravo glasa u SDP-u.

Opća je ocjena da je sastanak važan doprinos boljoj koordinaciji unutar stranke, a sljedeći te vrste najavljen je za rujan. Sjednici su nazočili i potpredsjednik Vlade Branko Grčić te ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva Gordan Maras. Sudionici sjednice prenose kako je protekla u mirnom i konstruktivnom tonu.

Na sastanak nisu došli predsjednici organizacija iz Rijeke, Zagreba i Primorsko-goranske županije  Vojko Obersnel, Davor Bernardić i Zlatko Komadina, koji su se ispričali ranije dogovorenim obvezama, a umjesto njih došli su njihovi zamjenici.

>> Komadinina križaljka: Ja šef SDP-a, Picula Vlade

Komentara 25

AN
anton1
22:17 17.06.2014.

SDP-u je isteklo vrijeme. Spasa nema... sad ce najodaniji prijeci cacicu, bandicu a neki i u ORAH

TH
than
23:04 17.06.2014.

I sto je tu novo ? Cijelo vrijeme se grupiraju, kadroviraju, regrupiraju, uhljebljuju, okupljaju, a i biraju i izbacuju. Milanovicu je vlast mila. Cijeli mandat ce mu proci u pokusaju da zadrzi svoju poziciju, a vi koji idete po kontejnerima, a to njega ne brine. On ide po Australiji i Brazilu i prosiruje vozne parkove, pametne telefone...

NV
novo vriijeme
22:40 17.06.2014.

U sred mandata koji su im dali građani pa ih i plaćaju oni navalili da grabe stranačke fotelje, ne mogu dočekati izbore. Da nije nervoza zbog smjene Slaveka i zbog planova koji su pali u vodu zajedno s njim. U U glavi im se vrti stari stari šlager In my dreams I have a plan If I got me a wealthy man I wouldn't have to work at all, I'd fool around and have a ball... Money, money, money Must be funny In the rich man's world

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije