Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUPČANO JE VEZANA S HDZ-OM'

Milanović odgovorio na prozivke predsjednice: 'Ovo što gledamo je slizavanje'

Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio Viroviticu i družio se s građanima
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
30.11.2019.
u 13:07

Poručio je i da je 'to sve ista ekipa' te da ovi prosvjedi nemaju veze s njegovom Vladom.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović odgovorio je na jučerašnje optužbe aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da je njegova Vlada kriva za probleme s koeficijentima.

- Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo jer ona bježi od kampanje i to će raditi do kraja. Zašto predsjednica Republike ne kaže da treba povećati koeficijente? Zato što je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta protivno njihovoj politici. Štrajk je otišao predaleko samo sa stajališta interesa djece, a jedini krivac za to su Plenković, HDZ i Kolinda Grabar-Kitarović koja daje podršku Vladi. Po njoj Vlada radi dobro i ovo što gledamo je slizavanje s Plenkovićevom Vladom - napisao je Milanović na Facebooku.

Poručio je i da je 'to sve ista ekipa' te da ovi prosvjedi nemaju veze s njegovom Vladom.

- Plenkovićeva Vlada je 7 ili 8 puta mijenjala povećavala koeficijente za odabrane skupine koje su im u tom trenutku bile dobre, korisne. Ovo sada je isključivo Plenkovićeva poruka učiteljima: "Vi niste bitni, mi o vama ne ovisimo. Onima koji su nam bitni, njima smo odavno povećali koeficijente." To je poruka koju učiteljima i nastavnicima šalje Plenković! - stoji u objavi.

Komentara 80

VA
Vagabundo
13:35 30.11.2019.

Ti si taj koji je Hrvatsku zaduzio za 70 milijardi i ostavio dug iducoj vladi. Bilo bi bolje da si jeo i pio u Taču od jutra do sutra nego bio premijer.

ŽM
željo_moja
13:39 30.11.2019.

Ocito je zaboravio kakvu je stetu njegova vlada nanjela Hrvatskoj

OX
oxymoron
13:21 30.11.2019.

Opet nije uzeo propisanu terapiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije