Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'9 GODINA TRAJE SPOR'

VIDEO Milanović o Severininom slučaju: Taj dječak je vjerojatno već dobio sijede

Zagreb: Predsjednik Milanović posjetio je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
26.01.2024.
u 15:50

Predsjednik Zoran Milanović je, govoreći o slučaju Severine, krizirao pravosuđe te se zapitao zašto cijeli spor traje devet godina

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u petak u povodu Međunarodnog dana obrazovanja Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje mu je predstavljen rad brojnih zavoda i klinika nakon čega je održao sastanak s dekanskim kolegijem. Tijekom posjeta dao je i izjave za medije, prilikom čega se žustro obrušio na Vladin odabir Ivana Turudića za kandidata za glavnog državnog odvjetnika. 

- Lopovluku treba stati na rep, on je gori nego ikada u novijoj hrvatskoj povijesti. Ono što smo prošli u vrijeme Sanadera, čiji je Turudić bio dečko, toga se možemo prisjećati kao jednog formativnog vremena, kao vremena nevinosti u odnosu na ovaj kupleraj u kojem danas živimo - poručio je. Osim toga, dotaknuo se i slučaja Severine i ukidanja odluke Vrhovnog suda prema kojem se njen sin Aleksandar vraća k ocu Milanu Popoviću.

Milanović je krizirao pravosuđe te se zapitao zašto cijeli spor traje devet godina

- To traje devet godina, taj dječak je vjerojatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može. Ne znam možda Ustavnom sudu? To je ozbiljna tema, ali nećete je čuti od Plenkovića - poručio je Milanović. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severinina sina vraća ocu

Komentara 10

GA
Gajger
16:03 26.01.2024.

Prije devet godina gospodin Predsjednik je bio premijer, što je tada učinio da pravosuđe efikasnije radi?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
16:55 26.01.2024.

Ha, ha, ha Kizo birtijašu - da dijete dobilo sijede! Genijalno. Nadmašio je kolegu vicmahera i alkoholičara Mesiča.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:10 26.01.2024.

Bil je slučajni kod svojih doktora na veterinarskom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije