Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK JE ZADOVOLJAN

Milanović na ZeGeVege: Festival mi se sviđa zbog miroljubivosti i što nema agresije

Zagreb: Predsjednik Milanović posjetio je ZeGeVege festival
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
02.09.2023.
u 13:41

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

Predsjednik Republike Zoran Milanović obišao je u subotu 15. ZeGeVege festival održivog življenja kojeg na Europskom trgu u Zagrebu organizira Udruga Prijatelji životinja te rekao da mu se festival sviđa prije svega zbog svoje miroljubivosti i što nema agresije. Ove godine se na festivalu predstavlja više od 70 izlagača. Tijekom obilaska, predsjednik Milanović je izjavio da mu se dopada sajam, prije svega zbog svoje miroljubivosti i što nema agresije. 

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti. Uz pokroviteljstvo Grada Zagreba, podršku festivalu dali su i Predsjednik Republike, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski sabor – Odbor za zaštitu okoliša i prirode, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo turizma i sporta. 

Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001. radi promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva, odnosno veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila. Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić, stoji u priopćenju.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Milanović o Banožiću: 'Može biti šef vojnog orkestra. Mada ne zna razlikovati tamburu od bazena'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:44 02.09.2023.

dobro je pokraj Milanovića vidjeti ovog što se bavi zaštitama životinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije