Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U londonu

Milanović će s Cameronom razgovarati o izbjegličkoj krizi

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.09.2015.
u 13:52

Nakon sastanka sa Cameronom, Milanović će sudjelovati na promociji slogana Hrvatske turističke zajednice “Full of life” ((Hrvatska), puna života) na riječnom kruzeru Erasmus

Premijer Zoran Milanović razgovarat će sutra poslijepodne u Londonu sa britanskim premijerom Davidom Cameronom u njegovom uredu u Downing Streetu. 

Glavna tema razgovora Milanovića i Camerona bit će situacija u Siriji i s njom povezana izbjeglička kriza koja pogađa Europu, pa tako i Hrvatsku - kažu u Vladi.  

Hrvatskom premijeru sasvim je jasno da će izbjeglička kriza na europskim, pa tako i hrvatskim granicama trajati sve dok se ne riješi situacija u Siriji, a Milanović treba moćnog saveznika i u pritisku na Grčku kako bi ta zemlja počela sustavno kontrolirati (braniti) vanjsku (i schengensku) granicu EU. 

Nakon sastanka sa Cameronom, Milanović će sudjelovati na promociji slogana Hrvatske turističke zajednice “Full of life” ((Hrvatska), puna života) na riječnom kruzeru Erasmus.

>> Milanović: Dok mi radimo posao, predsjednik HDZ-a je dolje i huška i straši ljude

Komentara 14

Avatar johny21
johny21
14:03 30.09.2015.

Opet će nas osramotiti!

Avatar johny21
johny21
14:05 30.09.2015.

Baš me zanima što će reći? Zna li uopće što da kaže????

Avatar johny21
johny21
14:03 30.09.2015.

Najbolje bi bilo da Zoka povede sa sobom Ingrid, ipak ona zna engleski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije