Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se

Milanka Opačić u 11 sati na chatu Barometra

Milanka Opačić
Foto: Željko Lukunic/PIXSELL
17.05.2016.
u 08:30

U chatu sudjeluju korisnici Barometra, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na Barometar.hr i pratiti razgovor uživo.

Komentara 16

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:21 17.05.2016.

Tko je ta spodoba koja nije ništa radila već samo od kancelarije do kancelarije. Prikazivala je vlast i nadmoć kad je bila ministrica pa su je morali voditi po dučanima te ispražnjivati mjesta gdje bi ta žena htjela ući a da ne kažemo da je zanat ispekla u "krajini" kod zloglasnog Jovana Raškovića a u to vrijeme je sa sumnjom nestala poslije mutnog posla koji se radio sa nestatkom pet milijuna kuna. Takva osoba da nam Hrvatima bude ministrica ili što već, prestrašno.Takvu osobu nebi pustio niti u institucije niti da čisti i sprema jel nema ljubavi za Hrvatskom i Hrvatima već samo za "svojima". Pozdrav dobrim ljudima

SE
sestrićna
11:25 17.05.2016.

chat će vjerojatno biti na ćirilici..

Avatar tabasko
tabasko
09:38 17.05.2016.

Nikad više NO PASERAN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije