Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

Još me nitko nije zvao iz velikih koalicija

Milan Bandić i Ljubo Jurčić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
10.11.2015.
u 19:55

"Oni koji budu na djelu svjedočili rad, struku, zajedništvo, odgovornost i solidarnost, ja ću im dati ova dva glasa Stranke rada i solidarnosti. Imat će ta dva glasa", istaknuo je Bandić.

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da ga nitko još nije zvao iz velikih koalicija u vezi s koaliranjem radi formiranja nove vlade i poručio da će dva glasa njegove stranke u Saboru dati onome tko na djelu pokaže, u što sumnja, da zastupa načela rada i solidarnosti.

Bandić je na pitanje novinara jesu li kontaktirali s njim iz Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste, rekao da nisu. "Ne, ne. Pa oni su zauzeti sada s pregovorima i treba im držati fige da što prije to naprave", rekao je.

"Oni koji budu na djelu svjedočili rad, struku, zajedništvo, odgovornost i solidarnost, ja ću im dati ova dva glasa Stranke rada i solidarnosti. Imat će ta dva glasa. Međutim, sumnjam da će to itko napraviti na djelu. Na riječima da, ali na djelu to još nitko nije napravio, osim mi u Zagrebu. Prema tome, teško ćemo nekoga podržati na onim počelima na kojima počiva Stranka rada i solidarnosti", istaknuo je Bandić. 

 "Rada je sve manje, podobni su umjesto sposobni, zajedništva ni u peti, odgovornosti nema, jer oni koji izgube idu dalje, ljudi to vole valjda, i solidarnosti nema, osim u Zagrebu", istaknuo je. "Prema tome, bit će teško. Ali, pustimo nek se pripetava, tjedan-dva dana. Bit ćemo pametniji za tjedan dana", poručio je Bandić. 

>> Uz Petrova i Anku Mrak Taritaš, birači pogurali u Sabor još samo trojicu

>> U Sabor htjeli TV voditelji, glumica i bivši atletičar

Komentara 38

DU
Deleted user
20:43 10.11.2015.

Cilj ovih malih strančica je da pod svaku cijenu uđu u vladu sa şamo jednom namjerom da što dublje zavlače svoje ručice u državnu kasu.

Avatar dosadni
dosadni
20:02 10.11.2015.

a tko bi ovog lika zvao?

GO
golub
20:06 10.11.2015.

Ova dva glasa stigla su iz Remetinca i vjerujem da ih nitko ne želi primiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije