Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljena intezivna gospodarska suradnja
Povratak na članak

Mesić se za vikend odmara na Kubi, a idući tjedan leti u New York

Mesić je domaćinu rekao da želi pomoći u oživljavanju odnosa “kakve smo imali u ono vrijeme kad je Hrvatska bila dijelom jugoslavenske federacije”.

Komentari 28

PI
pistaljka
21:14 18.09.2009.

Tu se drug Mesić malo zayebao, nije to bila \"jugoslavenska federacija\" nego komičetnička diktatura nad nesrbima. Pisac ne spominje da je orahovački džeparoš donio u ruksaku pršuta Castru.

VL
DU
Deleted user
00:46 19.09.2009.

Ja od ovoga mislijo da je Tudjman pa se mislim nije valjda da je uskrsno i primijo Mesu.......Mesa na Kubi na odmoru,,Ustase se spremaju za Srbiju kod Cetnika da posjete grob Drazin,,Hrvatska nam izgubila od susjeda,,gubimo u tenisu,,Dinamo izgubijo,,,,radnici nam strajkaju gladju,,,stvarno nam nesto lose krenulo.........................

VL
SP
Stojan Protić
15:39 19.09.2009.

ni brige ni pameti! da mi je njegova glava da se odmorim i ja tjedan dana na račun poreznih obveznika

VL
OB
-obrisani-
18:59 19.09.2009.

E moj Mesicu, dok USA stalno pokazuju simpatiju i prijateljstvo do Hrvatske i diskretno pomazu Hrvatskoj u NATO i EU, ti se zelis oduziti posjetm Castru, koji je bio jedan od najljucih neprijatelja nezavisne Hrvatske, i koji je od pocetka do kraja potpirao vekikosrpsku agresiju na Hrvatsku. Ne zbog toga sto se Milosevic jos zaklinjao na nekakav socializam, nego zbog toga da je prkosio USA ...

VL
SP
Spezispezi
22:56 18.09.2009.

Zašto Hrvati plaćaju ovoga zgubidana ako on po svijetu ide kao predsjednik jugoslavenske federacije ?!

VL
JA
jarac
22:49 18.09.2009.

DAKLE: Drug mesić naš rodoljub, komunista i naravno najveći antifašista u zadnjih deset godina želi sa prijateljskom kubom uspostaviti odnos kakva je kuba imala sa jugoslavijom, e sad ne znamo koji je uvjet za to, dali da se obnovi jugoslavija,ili da hrvatska uđe u članstvo nesvrstanih, mislim da naš presjednik ima utjecaj i moć u tim okvirima da će se založiti da ispuni jedno i drugo, kažete prije nego ide u ameriku da će se odmoriti pae dana na kubi, pa mora se čovjek malo odmoriti, pa je na brijunima toliko radio da je jedva ostao živ, a da ne govorim tko ga je sve na brijunima pohodio trošeći novce hrvatskih očajnika. Živio SKJ!

VL
OB
-obrisani-
22:50 18.09.2009.

Od kuda taj stari ormar,koji si je došao u Kubu po djelove,zna što kubanski narod hoće.Dobro se zna tko umjesto naroda u takvim državama misli,pa se ovaj čovjek-ptica našao režimu štangu podržati.Pobjegao je na par dana dok se ne smiri afera Podravka,gdje je on imao izgleda glavnu ulogu i gdje je umočio Polančeca da spašava njegovog financijera Mladinića.Sramota...A u moje ime netreba s Kubom nikakvu suradnju uspostavljati,jer je ja ne želim,dok su god tamo \"voljene\"ubojice na vlasti.Na što im liči ta država,kao i svaka gdje se banda komunistička pojavila...sa svojim \"bolje sutra\".Bogate i napredne su pobili,uzeli im imovinu,a siromasi su još siromašniji.Sreća je samo da je ovo ruglo hrvatske politike,mumija 2,na kraju mandata i eroriziranja hrvatske zdrave pameti i strpljenja.Njegovih 10 godina je bio pravi test za veliku večinu hrvatskog naroda (njih 3.300 000 ).Kad njega nisu zbacili na silu, onda je to dokaz da smo se pretvorili u pravu demokratsku i tolerantnu državu.Sada ,pošto je sobom odnio šunku,odnosno pršut,daje naslutiti de će se valjda baviti svinjarstvom,nakon \"predsjednikovanja\" ,jer je u svinjarstvu ko doma.

VL
OB
-obrisani-
23:08 18.09.2009.

Nevjerojatno koja blamaža. Hrvatska je ratovala da se otarasi balasta velikosrpske jugoslavije,a on želi obnoviti veze iz te države, sramota,pa taj čovjek nije normalan. Mnogi njegovi poklonici ne primjećuju ili neće da vide da ga zapad u zadnje vrijeme zaobilazi posebno američka administracija jer dosta im je boljševizma koje on propagira. Kuba je zemlja koja krši osnovna ljudska prava, ima nedemokratski socijalistički režim, kad i napravimo jedan korak naprijed,on nas vrati dva unazad. Da li će itko moći ispraviti silne blamaže koje nam je priredio Mesić?!

VL
OB
-obrisani-
23:15 18.09.2009.

Za vikend se odmara na Kubi?! Svaki državnik kada dođe u službeni posjet odmah se po obavljenom poslu i vrati nazad, tko će platiti to dangubljenje ta dva dana? Sad je jasno, čeka da se slegne prašina oko Podravke,preopasno je da on dođe sad doma.

VL
Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
23:58 18.09.2009.

suzana daruje teritorij zlovencima a on po svijetu. zbog cega imamo onda presjednika ako ne sprijeci ovu izdaju, a sta ocekivati od covijeka koji je doveo jugosraniju u propast mozda mu uspije ponovo sa hrvatskom. pitam se sto ce u mirovini raditi kad je vec kao predsjednik turist obisao citav svijet.

VL
OB
-obrisani-
00:25 19.09.2009.

Malo mu ostalo, pa čovjek želi vidit svita :)

VL
VI
vinko55
00:26 19.09.2009.

nas predcednik-izdajnik otisao na tjednu specijalizaciju kod kastra, pa ce nam opet drzati moralne i gospodarske kritike. Kako sada mesiceva ljevicarsko-boljsevicka novinarska mafija i komentatori ne napadaju mesicevo ljetovanje kao i omor jadnoga sanadera? Nisu prestajali tjednima da ga blate. a sta ce taj idiot i raditi u SAD osim luftirati staro dupe i potrositi hrpu dolara, koje svi tesko zaradimo. Jos dva mjeseca i noga izdajniku.

VL
DU
Deleted user
00:26 19.09.2009.

Taj coik je totalno skrenio i postao vrlo opasan za okolis. Ima sam pravo sine sto san reko da je taj bradonja dozivotni prezidente SFRJ.

VL
CA
Capolo
08:27 19.09.2009.

Bravo, svaka čast i to sve na naš račun, da ne povjeruješ.

VL
RU
Rugovit
00:48 19.09.2009.

Mesiću nije dosta što je u teškim vremenima krize i stezanja remena potrošio nekoliko tisuća eura na izleta za sebe i svoju svitu već će se zaletiti i do New Yorka kako bi valjda tamo zastupao interese bandita Castra, a o obaveznom osvrtu na Jugoslaviju što je već preraslo u prave provokacije da ne govorim.

VL
UD
udrimuski
08:51 19.09.2009.

stipa je pravi prikriveni, tajni HDZ-ovac, to je sasvim ocigledno, vrhunski glumac... pa zar mislite da bi bio ziv da se zaista pokacio s tuđmanom...

VL
OB
-obrisani-
09:11 19.09.2009.

Stvarno nevjerojatno, u vrijeme štednje i svjetske recesije naš drug Mesić putuje po svijetu. A kad dođe svima će držati predavanje o štednji, KATASROFA.

VL
PR
prodol
10:42 19.09.2009.

ako narod neće i udba dozvoli sa akcentom na ovo drugo

VL
SO
Somelier
13:23 19.09.2009.

Što se Mesića tiće, neznam dali taj cirkusant zna da je Hrvatska NATO članica. Vjerojatno nezna kao niti novinarska kamarila koja ga prati jer vjerojatno bi mu skrenuli pažnju ako to već nisu bili u stanju učiniti savjetnici. I ja se slažem da će odugovlačiti povratak dok god se ne stiša afera Podravka - SMS gdje on ima dobro umoćene prste. Lopuža stara.

VL
MM
Mladen Miletić
13:47 19.09.2009.

Mesić se za vikend odmara na Kubi, a idući tjedan leti u New York, tamo če da podnese izvještaj ili potajno da posvjedoči o stanju u antidemokraciji...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.