Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži bolji život

Medo prvi put u životu ima kućicu, još mu samo treba novi dom

Medo
Foto: Privatni album
1/8
09.02.2015.
u 19:18

Zagrebački Medo ne laje pa za njega nije čula cijela Hrvatska, za njega znaju susjedi kojima je prirastao srcu

I u Zagrebu jedan Medo živi na lancu, ali on ne laje pa za njega nije čula cijela Hrvatska.

U dvorištu u kojem je zavezan nema se gdje skloniti, a u njegovoj kanti zadnjih je dana led. Ima Medo i vlasnika, no on se ne brine za svog psa. Kad ga pusti s lanca, Medo kao i svaki pas ide za svojim čovjekom. Najčešće završi ispred nekog kafića ili kladionice, tu leži i čeka. Nekad to traje i satima.

- Medo je jako dobar pas, umiljat i nježan, zaslužio je puno bolji život od ovog - kažu svi susjedi koji ga poznaju.

Foto: Robert Demo

Zaslužio je Medo osjetiti kako je živjeti uz nekog tko te voli, kako je spavati na toplom i mekanom ležaju. Nedavno je Medin vlasnik završio i u bolnici, o njemu se trenutno brine jedna dobra duša, koja ga i hrani i šeće. Dobio je Medo čak i kućicu, no treba dom. Dom u kojem neće ostati s druge strane zatvorenih vrata, dom u kojem njegove konzervice nitko neće mijenjati za pivu.

Uz susjede kojima je dobrica Medo prirastao srcu, o njemu se trenutno brine i Udruga Sedma od Devet. Želite li im pomoći, nazovite 091/796-0530.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Bekrija
Bekrija
20:40 09.02.2015.

Nedaj se Medo! :)

PS
Privatni sektor
23:05 09.02.2015.

pasonja...

MO
Moskvich
20:22 09.02.2015.

Pa nek tom ćuki država dodjeli stan ,pa u stanu da sredi grijanje te koji trosjed i ormar da napuni sa pasjom oblekom ,ili još bolje neka deložira iz stana červoročlanu obitelj te u taj stan da smjesti toga ćukuuku ,ma kojeg li sranja od države i naroda ,pa valjda je bog životinjama dao krzno i dlaku zbog zime pa idioti trebate još da se bacite u lov na divlje životinje te i njima da obučete kapute i cipele a ljudi ma ko ih šiša oni mogu jesti iz kontejnera a kad se najedu u istom mogu i spavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije