Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matić o svom mandatu:

'Svaki dan križam dane na kalendaru'

matić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
20.02.2015.
u 19:33

- Kad sve ovo završi, molim branitelje iz šatora da mi ne prilaze. Kad me vide, neka jednostavno prijeđu na drugu stranu - rekao je Matić za 24 sata.

Još najviše 268 dana do kraja mog punog mandata. Svaki dan križam dane na kalendaru i jedva čekam da on završi. Muka mi je od svega, rekao ministar branitelja Predrag Fred Matić, javlja 24 sata.

Branitelji već više od četiri mjeseca prosvjeduju u šatoru ispred njegovog ministarstva u Savskoj ulici u Zagrebu. Traže njegovu ostavku i ostavku njegovih suradnika, a Matić poručuje da ostavku ne želi dati.

- Šatorom se ne mogu mijenjati vlasti. Da sam dao ostavku, taj šator bi selili od ministarstva do ministarstva i tražili nove ostavke-rekao je Matić i dodao da se ''vlasti mijenjaju demokracijom, za što su se branitelji i borili, a ne šatoraštvom''.

Istaknuo je da su sve odluke koje je donio ''afirmativne prema hrvatskim braniteljima''. 

- Kad sve ovo završi, molim branitelje iz šatora da mi ne prilaze. Kad me vide, neka jednostavno prijeđu na drugu stranu - rekao je Matić za 24 sata. 

>> Matić: U podrumu ministarstva čekaju srpski specijalci naoružani do zuba 

>> Matić: Ja sam proveo 270 dana u logoru i nitko mi nije donio tortu ili riječi utjehe

Komentara 71

LA
laptop
19:43 20.02.2015.

Nemoras krizat dane daj odma ostavku.

DA
Djeca_Arbata
19:46 20.02.2015.

Matiću, ono što si izjavio tokom izborne noći u svezi jedne tvoje stvari samo govori da si šaljivđija...ha...ha..ha...kako bi rekao Šešelj...moram grohotom da se nasmejem...ha...ha...ha...

MX
MXLCLGTG
19:38 20.02.2015.

A ko kaze vlast zar ti sebe smatras da si vlast jadan li si kad tako razmisljas u stvari i u samim tvojim izjavama se vidi koliko si ti jadan i neotesan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije