Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmazda?

Masovna tučnjava bikera na zagrebačkom Plesu

bajkeri tučnjava (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/7
26.11.2010.
u 15:52

Bikeri iz Gremiuma napali Hells Angelse zbog sukoba u svibnju. Privedeno je 15 osoba, a nekolicina je ozlijeđena

Brutalna tučnjava u kojoj je sudjelovao veći broj hrvatskih i bosanskohercegovačkih bikera odigravala se jučer iza podneva ispred zagrebačke zračne luke Pleso kod ulaza broj pet.

Glavni akteri, neslužbeno doznajemo, bili su pripadnici bikerskog kluba Gremium iz BiH, koji su navodno započeli tučnjavu s članovima hrvatskog motorističkog kluba Hells Angelsa, koji su, pak, priča se, na aerodromu čekali svoje prijatelje iz Engleske.

Motoristi iz BiH našim su se bikerima navodno željeli osvetiti za incident na motorijadi u Slavonskom Brodu, kad su Hells Angelsi napali nekoliko članova Gremiuma, nakon čega je dvadesetak naših motorista završilo u pritvoru.

Nema materijalne štete

Nakon jučerašnjeg sukoba, iza rešetaka je završilo petnaest bikera, dok je desetorici lakše ozlijeđenih na mjestu tučnjave pružena liječnička pomoć. Svih petnaest bikera od kojih su 8 Hrvata, 3 Njemca,  2 Slovenca i 2 državljanina BiH, privedeni su danas sucu za prekršaje u Velikoj Gorici.

Osim što nitko od sudionika nije zadobio teške ozljede, pozitivna stvar u cijeloj priči jest to što nije učinjena nikakva materijalne šteta.

Policijska istraga u kojoj će se točno utvrditi krivac još je u tijeku.

 

Komentara 58

TO
tomokaro
19:15 26.11.2010.

Gdje jedan bosančeros tu i cijela BIH i tak ti je to u Zagrebu.... navodno gradu kulture,civilizacije,uljudnosti,urednosti,poštenja, oh sory,sory zanio sam seeeeeeeee.

IB
istina_boli
19:16 26.11.2010.

Ustase je stvorio Vatikan i implementirao u hrvatski narod! Cetnici su stvoreni iz srpskog naroda i zato narod i stoji iza njih i dize ih u nebo. I kakve veze imaju bajkeri sa cetnicima? Samo umobolinici mogu to povezati zajedno!

Avatar karlo5
karlo5
16:45 26.11.2010.

Ovi kaj su se šorali sigurno nisu bikeri.To su vjeroiatno doktori i profesori.Žao mi je samo dećki u plavom što zbog ovakvih kretena ponekad izvuku deblji kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije