Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši tajnik

Demograf koji je izazvao veliku reakciju javnosti: 'Blokiran sam!'

Marin Strmota
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
27.02.2018.
u 18:25

''Facebook ne daje objašnjenje'', rekao je Strmota

Stranica "Hrvatska izumire", koju je u subotu na Facebooku pokrenuo demograf i bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota, od jučer više nije dostupna.

Strmota tvrdi da ne zna zašto stranica ''Hrvatska izumire'' više nije dostupna, odnosno zašto je blokirana.

''Facebook ne daje objašnjenje'', rekao je Strmota Tportalu, no nije želio poslati screenshot obavijesti o blokiranju stranice.

Marin Strmota iznenadio je javnost prošlog tjedna davši ostavku na mjesto državnog tajnika tijekom konferencije za medije pred ministricom Nadom Murganić. Nakon što je Strmota izgovorio kako demografske mjere koje su predstavljene smatra folklorom, ministrica je pokušala spasiti situaciju pravdajući njegov potez "nestrpljenjem mladog čovjeka".

U prvoj objavi na stranici "Hrvatska izumire" Strmota je u subotu napisao: "Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri ... krećemo"

Marin Strmota
1/4
Ključne riječi

Komentara 133

DU
Deleted user
18:31 27.02.2018.

Tako vam treba kada koristite taj Facebook.

LU
lukadragan
19:06 27.02.2018.

UDBA je za ove danas mila majka

JO
jomarkic
18:40 27.02.2018.

Obrisan si od istih onih koji te reklamiraju po medijima, a ti isti su imali moć da brišu statuse podrške generalu Praljku. Toj virtualnoj udbo-ljevičarskoj ekipi si ti "korisni idiot" ne žele da padneš u zaborav pa se malo igraju s tobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije