Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši državni tajnik

Marin Strmota pokrenuo Facebook stranicu 'Hrvatska izumire', evo što je poručio

FB stranica 'Hrvatska izumire'
Foto: Facebook
1/3
24.02.2018.
u 17:11

Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške, poručio je Strmota.

Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije koji je na tu funkciju dao ostavku usred press konferencije, pokrenuo je Facebook stranicu 'Hrvatska izumire'

'Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri, ... krećemo ... Hvala Vam, Marin', poručio je Strmota na Facebooku. 

 

 

Podsjetimo, Strmota je na konferenciji za medije u utorak nakon prvog novinarskog pitanja komentirao kako je 'ovo jedan veliki folkor'. 'Nakon godinu i četiri mjeseca u Vladi, kao demograf, mladi čovjek, smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno. I današnjim danom podnosim ostavku na mjesto državnog tajnika jer država izumire. Ovo je najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država i pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mladi čovjek, kao čovjek Republike Hrvatske, građanin, otac dvoje djece, nezaposlene supruge i roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom. Hvala vam lijepa', rekao je u dahu Strmota te izašao iz prostorije.

Ministrica Nada Murganić nakon toga je rekla da nije znala da će Strmota podnijeti ostavku, a na taj čin je rekla kako se radi o nestrpljenju mladog čovjeka. 

Strmota je u politiku došao s Katedre za demografiju na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a tamo se i vraća nakon ostavke. 

Komentara 60

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
17:48 24.02.2018.

Bolje da je objavio neki svoj prijedlog, ideju ako je uopce ima! Ovako je poznat jedino po senzacionalnoj ostavci zasto ne treba imati ni hrabrosti ni mudrosti ni znanja, dovoljne brze nogice...

Avatar indigo25
indigo25
17:25 24.02.2018.

Bezveze... Aj se ti momak primi nekog posla bit ćebti bolje nego da bulazniš.

IV
Ivancor
18:16 24.02.2018.

vratio se na bolje plaćeno radno mjesto sa 50 % manje rada a 90% nemora nikome odgovarati.Jad i bjeda sa 14.mjeseci niti jednog pametnog prijedloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije