Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbrka u Ludbregu

Marija dobila 470 identičnih pisama: Brzo otkrila o čemu je riječ pa uljepšala dan ostalim umirovljenicima

03.03.2024.
u 12:58

Marija je cijeli svoj radni vijek radila u ludbreškom pogonu Belupa, a ta pisma bila su baš poziv umirovljenicima Belupa da podignu svoje pakete koje im tvrtka svake godine daruje. Ipak, umjesto da završe na adresama stotina drugih umirovljenika, sve ih je primila simpatična 66-godišnjakinja.

Marija Kovačić (66), umirovljenica iz Ludbrega, u prosincu je primila neobičan paket. Na njezinu je adresu poštar tada dostavio čak 470 pisama, a svako je bilo naslovljeno na njezino ime i njezinu adresu. Na početku je bila zbunjena, mislila je da je u pitanju možda i prevara, no kasnije je shvatila da je u pitanju pogreška.

Naime, Marija je, kako je ranije pojasnio 24sata, cijeli svoj radni vijek radila u ludbreškom pogonu Belupa, a ta pisma bila su baš poziv umirovljenicima Belupa da podignu svoje pakete koje im tvrtka svake godine daruje. - Mirovine nisu ogromne, a ovaj paket, posebice prije Božića, osim što pomogne materijalno, mnogo znači i emocionalno. Ipak smo mi starije generacije sentimentalno vezane za svoju tvrtku - kazala je umirovljenica.

Kada je Marija primila stotine pisama, odmah je kontaktirala Anu Katanu, Podravkinu umirovljenicu, ali i poznatu sindikalisticu koja još uvijek ima poznanstva u Podravki i Belupu. Ona je potom kontaktirala Koprivnicu, nakon čega je greška ispravljena i poslani su novi pozivi. - Šalila sam se da ću iznajmiti kamion ludbreške komunalne tvrtke i doći po tih 470 paketa, a njih ćemo ih podijeliti prijateljima. Bile bi kao djedovi božićnjaci koji dijele pakete - našalila se simpatična Ludbrežanka, sretna što je pogreška na vrijeme ispravljena.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Marija Kovačić iz Ludbrega dobila je 500 identičnih pisama

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:21 03.03.2024.

Kompjuterizacija na hrvatski način. Zato nam je i demografija na toj razini, komunikacija internetom umjesto izvjesnim organima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije