Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Stranac pokušao posramiti majku zbog nemirne djece, njezin odgovor je brutalan

Mama i dijete
Foto: GettyImages
1/3
14.10.2019.
u 19:03

Hvala ti na tvojem roditeljstvom savjetu. Hvala ti što si uzeo vremena od svojeg dana da posramiš mladu majku s dvoje male djece - navodi se na Facebooku

Majka dvojice sinova Tracy Bennett objavila je u popularnoj Facebook grupi Breastfeeding Mama Talk kako je nepoznati muškarac u trgovini pokušao posramiti nju kao majku kad je bila u trgovini sa svojim sinovima, i dobila podršku velikoj broja roditelja. 

Naime, ona je čekala u redu u Costcu sa svojim dvogodišnjim sinom Elliotom i 7-mjesečnim Isaacom kad su mališani postali nemirni. Uzela je mobitel kako bi se ulogirala u svoju Costco aplikaciju kako bi ubrzala cijeli proces kupnje kad joj je prišao nepoznati muškarac. 

- Vidiš te bebe? Nemirni su jer žele tvoju pažnju. Možda bi se trebala maknuti sa svojeg mobitela i dati im malo pažnje - kazao joj je stranac. 

Tracy mu je pokušala objasniti što čini, međutim tek kad je došla doma počela je misliti o tome što je uistinu željela poručiti nepoznatom muškarcu koji im je prišao u trgovini, prenosi Mirror. 

Foto: GettyImages

- Za početak, nisam imala pojma da dijete koje govori 'mama pizza, mama pizza', a da beba koja proizvodi zvukove upozorenja prije plakanja da me upozori da žele moju pažnju. Hvala ti na briljantnoj analizi situacije - istaknula je majka dvoje djece. 

U postu koji je postao viralni hit opisala je kako su njih troje bili u redu u trgovini već 15 minuta, tijekom čega je ona izvadila knjige, grickalice i igre kako bi zabavila mališane. Bennett je napomenula kako je nepoznati muškarac morao biti u redu barem dvije minute jer bi inače vidio osmjehe, smijeh i interakciju koja se maloprije dogodilo. 

- Hvala ti na tvojem roditeljskom savjetu. Hvala ti što si uzeo vremena od svojeg dana da posramiš mladu majku s dvoje male djece. Hvala ti što si vidio stresan trenutak i odlučio :'Mislim da ću učiniti ovo još i gorim za nju. Ljudi, ako vidite majku ili oca s malom djecu u javnosti, pretpostavite da su pod stresom. Pretpostavite da ona čini sve. 

Post je postao pravi hit među roditeljima, te su se složili s njom. 

- Ja bih ga pitala zašto on radi probleme. Zar i on treba pažnje? Nek gleda svoja posla - neki su od komentara. 

 


 

Komentara 11

KO
Kopreinitz
19:25 14.10.2019.

Pa dobro joj je i rekao.

FR
Frtajler
19:13 14.10.2019.

Ovo je tako pametan clanak da zasluzuje biti na naslovnici vece rnjaka

HO
horton
19:58 14.10.2019.

Ovo je sigurno jedna od najvažnijih vijesti u svijetu danas. Neki dan sam na parkiralištu vidio auto parkiran preko dva mjesta, pa ako budete trebali ekskluzivu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije