Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Maloljetnik teško ozlijeđen nakon što je motociklom usmrtio psa

Ilustracija
Pixabay
02.02.2021.
u 13:12

Brigu o uginulom psu preuzeo je vlasnik, a u policiji kažu da će po dovršetku očevida biti podnesene odgovarajuće prijave

Mrtav pas i teško ozlijeđen maloljetni motociklist rezime su nesreće koja se 1. veljače oko 13.30 dogodila na području Žminja.

Kako je priopćila istarska policija, maloljetnik je prije stjecanja prava na upravljanje motociklom, upravljao neregistriranim motociklom KTM. Uz to je koristio i kacigu koja nije bila homologirana, a kretao se iz mjesta Domjanići prema mjestu Pucići.

U jednom trenutku je iz dvorišta istrčao pas mješanac u vlasništvu 36-godišnjaka. Maloljetni motociklist je u psa udario prednjim djelom motocikla, nakon čega je pa na tlo. Pas je na mjestu nesreće uginuo, a ozlijeđeni  maloljetnik prevezen je u riječku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Brigu o uginulom psu preuzeo je vlasnik, a u policiji kažu da će po dovršetku očevida biti podnesene odgovarajuće prijave.

VIDEO Andrija Klarić, vlasnik teretane koju je otvorio unatoč mjerama stožera, kažnjen s 30,000 kuna, a prijeti mu i zatvor!

Ključne riječi

Komentara 8

DM
danica.macanga
14:16 02.02.2021.

Nije motociklist udario psa prednjim dijelom motocikla, već je pas potrčao ispred motociklista, te je motociklist izgubio ravnotežu i pao. Uobičajeno je da pas trči i laje kada automobil ili motociklist prolaze kroz selo ili naselje. Također pas koji je odvezan, ako su vrata na ogradi otvorena, uvijek trči i laje za prolaznicima. Bila sam svjedok i vidjela sam odraslu osobu koja je pala s motocikla i krvarila je zbog ozlijeda uslijed pada jer je pas trčao i skočio na motociklista zbog čega je pao. Srećom nije bio teže ozlijeđen jer nije brzo vozio. Peh imaju svi koji u susjedstvu imaju pse koji često laju, vjerojatno ne žive u odgovarajućim uvjetima.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:33 02.02.2021.

Kakav naslov? za Pulitzerovu nagradu.

DM
danica.macanga
01:52 03.02.2021.

U ovom slučaju nazirem da je najveći krivac u ovom tužnom događaju vlasnik psa. O životinji koja je poginula trebala bi se brinuti higijenska ili veterinarska služba koja je dužna psa predati nadležnoj spalionici, kafileriji. Ne bi se smjelo dogoditii da vlasnik radi posao za koji nije odgovoran. Oduvijek sam se pitala kako zbrinjavati životinje a da se ne ugrožava ljudsko zdravlje i ne zagađuje okoliš. Tek nedavno izgrađeno je groblje i krematorij za životinje i kućne ljubimce koji se financiraju isključivo iz gradskog proračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije