Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška krađa

Maloljetnik provalio u jedrilicu u 
Kaštel Gomilici te ukrao novac i laptop

policija
Duško Marušić/PIXSELL
13.12.2013.
u 21:33

Iz jedrilice je ukrao računalo i novac te pobjegao, a policija mu je ušla u trag nakon mjesec dana, kad su vlasnici prijavili krađu

Maloljetnika s područja Kaštel Gomilice policija je kazneno prijavila Državnom odvjetništvu za mladež zbog teške krađe. Sumnja se da je u noći na četvrtak provalio u jedrilicu u vlasništvu državljanina Velike Britanije koja je bila na vezu u marini u Kaštel Gomilici.

Iz jedrilice je ukrao računalo i novac te pobjegao, a policija mu je ušla u trag nakon mjesec dana, kad su vlasnici prijavili krađu. Ukupna je šteta procijenjena na 25.000 kuna.

>>Provalili u vilu i napravili tulum, pogledajte što su sve ukrali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije