Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Maloljetnik ispalio rafal u sobi dok je prijateljima pokazivao pušku

oružje
Ivica Galović/PIXSELL
06.01.2014.
u 10:31

Policija je obavljenom pretragom kuće pronašla automatsku pušku s pripadajućim spremnikom i više komada streljiva kalibra 45 mm.

Srećom je izbjegnuta katastrofa kada je automatska puška rafalno opalila u pod u prostoriji u kojoj su bila četvorica malodobnika i nijedan nije ozlijeđen.

Do opaljenja je došlo u noći 4. siječnja oko 22.30 sati, kada je jedan od njih u obiteljskoj kući na području Imotskog prijateljima pokazivao pušku.

Policija je obavljenom pretragom kuće pronašla automatsku pušku s pripadajućim spremnikom i više komada streljiva kalibra 45 mm. Još uvijek se utvrđuje odakle malodobniku oružje. U svakom slućaju, protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

>>Riječaninu u prtljažniku pronašli jelena i pušku

>>Držao sačmaricu, pao, upucao susjeda i dobio dvije prijave

Komentara 1

PO
ponavljac
18:47 06.01.2014.

Nevjerojatno umjesto da se isprave greške u članku na osnovu komentara, isti su svi obrisani , a gluposti i pokazatelkj neobrazovanosti i kvocijenta inteligencije novinara ostaju . samo pokazatelj kako se neznanje i glupost oduvijek cijene u ovoj državi. Dokk se ne obriše ovaj komentar, kalibar puške ne može biti 45 mm , nego se jedino može raditi ili o strojnici thompson 0.45 " ili eventualno AP AK 74 - 5,45 mm .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije