Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Maloljetnik Čehu ukrao dva bicikla "Audi" vrijedna 50.000 kuna

policija
Arhiv VL-a
07.01.2011.
u 12:06

Razbio je prozor skladišta i ušao kroza nj te najvjerojatnije tako i iznio bicikle

ZADAR – Šesnaestogodišnjak je početkom studenoga prošle godine iz skladišta poduzeća „Magnitudo“ na Krešimirovoj obali u Diklu otuđio dva bicikla „Audi“, vrijedna čak oko 50.000 kuna. Policija ga je otkrila prije nekoliko dana i utvrdila da je jedan od bicikala prodao, a drugi će biti vraćen vlasniku.

Vlasnik skupocjenih bicikala limitirane proizvodnje, od kojih svaki stoji po 25.000 kuna je, kako smo neslužbeno doznali, jedan je Čeh, vlasnik kuće i poduzeća u elitnome zadarskom naselju Diklo. Budući da maloljetni kradljivac, kako doznajemo, u kriminalističkoj obradi nije previše surađivao s policijom, još se ne zna po kojoj je cijeni prodao bicikl, odnosno je li uopće znao njegovu pravu vrijednost. No, za pretpostaviti je i da bi se i to uskoro moglo doznati, kao i kome je bicikl prodan s obzirom na to da je iz ograničene proizvodnje. Od glasnogovornika PU zadarske Elisa Žodana doznali smo da je maloljetni kradljivac krađu izveo razbivši prozor skladišta i ušavši kroza nj te da je kroz isti prozor najvjerojatnije i iznio bicikle.

– Protiv maloljetnika će biti podneseno posebno izvješće Općinskome državnom odvjetniku za mladež u Zadru – istaknuo je Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Komentara 5

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:09 07.01.2011.

25 000 kuna jedan bicikl??! Bas bi volio znat njegove karakteristike ... Mozda ima klimu i zracne jastuke ...

BU
Budjo
15:37 07.01.2011.

Prvo Audi ne proizvodi nikakve bicikle mali ceh od vas pravi majmune da bi vecu odstetu dobio ja cu vam poslati naljepnice Audi_ Velo! AX. ARS. und RS11.

OB
-obrisani-
13:51 08.01.2011.

Audi propizvodi auta ali ima i nekoliko serija veoma skupih montabajkova. Evo slike jednog njihovog bicikla: http://www.fourtitude.com/news/uploads/Features/001__scaled_600_044.jpg (ne znam hoće li se ovo dobro videti)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije