Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maloljetne djevojke opljačkale banku bez prijetnji i oružja

pljačka
VL
08.01.2010.
u 12:14

Djevojke su još u utorak ušle u podružnicu National Banka gdje su zaposleniku predale papir na kojem je pisali da traže novac, napomenuvši kako se radi o pljački banke.

Dvije maloljetne djevojke (12 i 14 godina) u američkom Cincinnatiju opljačkale su banku bez ijedne riječi te bez ikakve sile ili naoružanja.

Djevojke su još u utorak ušle u podružnicu National Banka. Mlađa je stražarila na ulazu u banku, a starija je odrešito krenula prema šalteru za isplatu gdje je zaposleniku predala papir na kojem je pisalo da traže novac, napomenuvši da se radi o pljački banke.

Preplašeni zaposlenik banke djevojkama je novac predao zajedno s označenim novčanicama kako bi se maloljetnim delinkventicama što lakše ušlo u trag.

Djevojke su nakon uspješne akcije nestale. Unatoč velikim naporima policijskih službenika nisu pronađene ni one ni novac.

Iznos koji su djevojke uspjele izvući iz banke nije poznat, no jasno je da ih, budu li pronađene, očekuje dugotrajna zatvorska kazna.

Ključne riječi

Komentara 6

KR
kreont
05:25 10.01.2010.

Molim pljačkašice da investiraju u cro firme. Mogu gosp. Protegu pitati za mišljenje.

OB
-obrisani-
21:35 08.01.2010.

Još lakše su Banditovi rodijaci opljačkali Zagreb.

IZ
izbrisan
08:24 09.01.2010.

Da Predsjednice Kosor,nisu morali cak ni papirice ispisivat......hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije