Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MUKE

Mali genijalac: Dječak nije znao da ga majka gleda pa zadaću rješavao na 'moderan način'

Dječak rješavao zadaću pomoću pametnog zvučnika
Foto: Screenshot
05.03.2020.
u 11:33

"Kunem se, moj sin će dobiti po guzici zbog ovog", napisala je majka u objavi

Da djeca kada žele ostvariti neki cilj mogu biti nevjerojatno domišljata i kreativna, uvjerio se sigurno svaki roditelj. Dječji biseri često se tako mogu naći i na društvenim mrežama, a jedan takav mali genijalac oduševio je tisuće korisnika svojom idejom kako riješiti zadaću bez muke .

Video prikazuje malog dječaka, koji ne znajući da ga majka krišom promatra, daje naredbe pametnom zvučniku da mu izračuna matematičke zadatke koje je on očigledno dobio u školi za domaću zadaću. 

"Kunem se, moj sin će dobiti po guzici zbog ovog", napisala je majka u originalnoj objavi, a koja je prije tjedan dana podijeljena na jednom od popularnih Instagram računa koji objavljuje šaljive fotografije i videozapise. Video je od tada pregledalo više od 1,2 milijuna korisnika i gotovo svi se slažu da dječaka ne bi trebalo kazniti zbog snalažljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He’s working smarter not harder tho... Follow me @Hoeably more for! - Backup: @Humorcord

Objavu dijeli Funny Memes (@hoeably)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije