Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijete umalo umrlo

Majka trovala kćer (4) lijekovima protiv raka da bi postala popularna

lijekovi
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
11.06.2014.
u 11:14

Dvadesettrogodišnjakinja je djetetu punih devet mjeseci davala lijekove protiv raka te potom objavljivala njegove fotografije na društvenoj mreži s naznakom ''borba za život''

Majka iz Australije osuđena je u Brisbaneu na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina jer je trovala svoju kćer (4) kako bi postala popularna na Facebooku.

Dvadesettrogodišnjakinja je, piše AFP, djetetu punih devet mjeseci davala lijekove protiv raka te potom objavljivala njegove fotografije na društvenoj mreži s naznakom ''borba za život'', sve kako bi skrenula pažnju javnosti na sebe. Majka je priznala da je teško ozlijedila kćer ta kako je lijekove za kemoterapiju kupila na internetu. Ispričala je i da je postavila internetske stranice na kojima je pisala kako je njenom djetetu hitno potrebno presađivanje koštane srži.

Na sudu je rečeno da je djetetu zbog svega bio ugrožen život te da je trpjelo bolove kao i da majka boluje od mentalne bolesti. Slučaj su otkrile socijalne službe, a djevojčica koja je prošle godine za dlaku izbjegla smrt sada je smještena kod bake i djeda koji dobro skrbe o njoj.

>>Djevojčica (3) preminula u autu. Otac je zaključao na 30°C

Komentara 2

Ivan Štorga
11:46 11.06.2014.

Hitno globalno preispitati "demokraciju", jer stvari sve više izmiču kontroli. Mnogi demokraciju shvaćaju kao svoju potpunu slobodu, ali ih nitko nije naučio da demokracija ima i ograničenja i velike obveze.

LB
lela.baborela
12:23 11.06.2014.

Majka trovala kćer (4) lijekovima protiv raka da bi postala popularna.Takvoj materi treba oduzet dijete pod hitno. I nju trba zatvorit u ćeliju ne na 6 godine, nego treba je zatvorit na 40 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije