Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražuje se smrt

Majka muškarca s Jaruna: Nije rekao kamo ide ni s kim. Prijatelji su mi rekli da je mrtav

Zagreb: Policijski očevid oko vozila parkiranog na cesti kod jarunskog jezera
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
09.07.2020.
u 22:18

U policiji su mi samo rekli da sumnjaju na kazneno djelo. Ništa drugo ne znam, ni kakve je ozljede imao ni kako je preminuo, rekla je majka preminulog muškarca

Majka muškarca koji je danas oko 5 sati ujutro pronađen teško ozlijeđen na Jarunu, a kasnije je preminuo u bolnici, neutješna je zbog smrti sina.

Ona je ispričala kako je u srijedu došao kući oko 23 sata, uzeo je automobil i rekao joj da ga ne čeka, da će doći ujutro kući. No, ujutro su je dočekale strašne vijesti.

–  U policiji su mi samo rekli da sumnjaju na kazneno djelo. Ništa drugo ne znam, ni kakve je ozljede imao ni kako je preminuo. Prevezli su ga na Šalatu, gdje će u petak obaviti obdukciju – ispričala je za 24 sata majka preminulog M. K.

– Nije rekao kamo ide ni s kim. Bilo je oko 9 sati kad sam izašla i vidjela vijest na internetu te na fotografiji prepoznala njegov auto. Krenula sam zvati njegove prijatelje. Žena jednog od njih radi na Jarunu i bila je ondje – dodala je ona.

M. K. našao je slučajni prolaznik u četvrtak oko 5 sati kako leži na tlu u krvi kraj svog tamnog Seata zagrebačkih registracija. Bio je živ, ali s teškim ozljedama. Prolaznik je odmah nazvao policiju i Hitnu, koja je muškarca prevezla u bolnicu. Unatoč naporima liječnika, u bolnici je preminuo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije