Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN OZLIJEĐEN

Istražuju sumnjivu smrt muškarca na Jarunu, no ne isključuju mogućnost da je pao

Zagreb: Policijski očevid oko vozila parkiranog na cesti kod jarunskog jezera
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
09.07.2020.
u 21:56

Prema neslužbenim informacijama, zbog tragova krvi nađenih oko tijela ozlijeđenog muškarca slučaj vode kao sumnjivu smrt. To bi upućivalo da sumnjaju kako ga je netko nečim izudarao te teško ozlijeđenog ostavio

Šokantno je jutro bilo za Zagrepčanina koji je u 5.20 sati na Aleji Mateja Ljubeka na zagrebačkom Jarunu našao teško ozlijeđenog muškarca. Muškarac je ležao na zemlji pokraj vozila, a oko njega je bilo krvi. Prolaznik koji ga je našao pozvao je policiju i Hitnu pomoć te je teško ozlijeđeni muškarac prevezen u KBC Sestara milosrdnica, u kojem je, nažalost, ubrzo preminuo.

Zagrebačka policija danas je tijekom cijelog dana obavljala očevid kako bi utvrdila uzrok i vrijeme smrti. Zbog svega toga nisu bili baš razgovorljivi pa se od njih nije moglo doznati je li riječ o nesreći ili o kaznenom djelu. No prema neslužbenim informacijama, zbog tragova krvi nađenih oko tijela ozlijeđenog muškarca slučaj vode kao sumnjivu smrt. To bi upućivalo da sumnjaju kako ga je netko nečim izudarao te teško ozlijeđenog ostavio.

S druge strane, postoji i mogućnost da je muškarac sam pao te se pri padu teško ozlijedio što je u konačnici dovelo do njegove smrti.

Neslužbeno se doznaje da muškarac kod sebe nije imao dokumente te da mu je identitet utvrđen na temelju registarskih oznaka vozila pokraj kojeg je nađen. Nakon očevida tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje bi se trebala obaviti obdukcija, dok policija istražuje sve okolnosti događaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije