Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECIDIVISTICA

Majka iz Podravine lupila kćer po stražnjici i obrazu, mora platiti 1590 eura

Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
20.03.2024.
u 13:57

Dijete je fizički napala, tako da ju je više puta udarila rukom po stražnjici, te joj zadala šamar, uslijed čega nije nastupila tjelesna ozljeda", navela je sutkinj

Žena (31) iz Podravine proglašena je krivom i osuđena jer je tukla malodobnu kćer (11). Napad se dogodio u svibnju prošle godine oko 6.30 sati ujutro u Đurđevcu, kad je, kako stoji u presudi, majka "počinila nasilje spram svoje kćerke". Prekršajna sutkinja navela je kako majka fizički napala djevojčicu.

"Dijete je fizički napala, tako da ju je više puta udarila rukom po stražnjici, te joj zadala šamar, uslijed čega nije nastupila tjelesna ozljeda", navela je sutkinja, piše Danica. Žena (31) je zbog počinjenog nasilja nad svojim djetetom kažnjena s 1590 eura i 15 eura prekršajnih troškova, što je najniža propisana kazna za takav prekršaj za koji se može izreći i 70 dana zatvora.

"Uzimajući u obzir sve okolnosti počinjenja prekršaja, te činjenicu da je ona unazad tri godine bila kažnjavana zbog prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, majci je izrečena novčana kazna od 1590 eura", objasnila je sutkinja.

VIDEO U blizini Vukovara, započelo je terensko istraživanje u potrazi za posmrtnim ostacima osoba nestalih u Domovinskom ratu

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RevizorNovinarstva
14:11 20.03.2024.

To je valda novo normalno progresivno i liberalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije