Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje u zagrebu

Lupao po ormarićima pa "skakavcem" nasrnuo na mladića

zapadni kolodvor
Boris Ščitar / Pixsell
09.05.2011.
u 10:48

"Što ti je, smiri se", kazao je 22-godišnjak pijanom V. H. koji ga je zato pokušao ubiti

ZAGREB  - Policija sumnjiči V. H. (29) za pokušaj ubojstva D. P. (22) kojega je napao "skakavcem" u 4.30 u noći sa subote na nedjelju na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. 

Sukobu je prethodila svađa koja je izbila nakon što je D. P. prišao osumnjičenom koji je lupao po garderobnim ormarićima na kolodvoru. Rekao mu je: "Što ti je, smiri se", na što je V. H. najprije pokazao srednji prst, a zatim posegnuo za nožem i ubo 22-godišnjaka u lijevu preponu. V. H. pokušao je ubosti D. P. i u prsni koš, ali se ovaj izmaknuo pa ga je ubo u leđa.

D. P. liječnička je pomoć pružena u KB Dubrava gdje su liječnici utvrdili da je lakše ozlijeđen, a 29-godišnji napadač V. H. uhićen je i sproveden istražnom sucu.

Mladići su bili alkoholizirani.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:53 09.05.2011.

Sad će ga suci pustiti na tretman u Vrapče a iz vrapča psihijatri na ulicu i on će tako neubrojiv jednog dana rezati nekog satima kao što je onaj tukao čovjeka satima i ... na kraju nitko neće odgovarati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije