Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 11°C
 • Petarstijena-HR:

  Ovaj mislida će sa ostavkom izbjeći zatvor!!!!! Tako je i Sanader mislio, hajedemo zamračiti desetine miliona i dati ostavku-ne može to tako!!!!!!!!!!!!!!Javnost traži i zatvorske i novčane kazne!!!!!!!!!!

 • Zvone1954:

  Vidim u komentarima hvalospjeve muljatoru.To vjerovatno po diktatu pišu djelatnici ministarstva.Očekuje se potez Marića a i Tolušića .Taman trojka za preferans u Remetincu.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  u zadnji čas se plenki riješio utega. kojeg su u biti mediji stvorili. nije to baš tako kako su mediji predstavili. on nije ništa nezakonitog radio. izmjene prostornog plana su normalna stvar. suglasnost ipak daje država, ministarstvo... malo više je ... prikaži još! institucija u tom procesu nego to mediji vama vole reći. a prenamjena kokošinjca u stambenu zgradu... samo totalno neukoj osobi to može biti čudno i protuzakonito. svima u tom naselju se zabranilo držati domaće životinje. najmanje što se moglo je omogućiti prenamjenu, jer vam je općina uzela, oduzela jedno pravo koje su vaši imali stoljećima, držati doma kokoši, svinje, magarce i koze! da nisu, bilo bi i protuustavno! a to što je čovjek malo kupovao livade pa čekao izmjene planova i investitore, je dokaz sposobnosti. mene više muče ovi licemjeri koji su prodali livade, koje nisu ni obrađivali, niti znali gdje su im, a sad kad su čuli da je lovrek zaradio na tome, su kivni. klasična priča iz naše dalmacije. odite bilo gdje dolje, i pitajte ljude što je sad sa tim silnim apartmanskim naseljima, pa ćete čuti istu priču. to je taj i taj kupovao, prenamijenili mu u građevinsko, rasprodao po visokim cijenama, to je naša djedovina... ej, prodali ste za lijepi novac nekad, što bi sad, i ovce i novce?! niste znali što bude.. pa naravno, da nitko nije ništa prodao, da je nastavio tamo voditi magarce, i danas bi tamo bio krš i suha trava. kako vi mislite da se naselja šire? dok se ne izgradi i zadnja parcela u građevinskom području?!00

Još iz rubrike Vijesti

Plenković na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Kutini
GOSPODARSKA TRANZICIJA

Plenković na proslavi 30. godine osnutka HDZ-a u Kutini: Očekuje nas još mnogo posla

Priveden muškarac kojeg se dovodi u sumnju sa smrću 16-godišnjakinje
SMRT U SOPOTU

Policija Radoja R. nije kazneno prijavila za ubojstvo 16-godišnjakinje

Milorad Dodik
BLOKADA TIJELA BIH

Dodik najavio RS-exit i poručio oporbi: 'Nisam luđak'

3