Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
182 7°C
 • Petarstijena-HR:

  Ovaj mislida će sa ostavkom izbjeći zatvor!!!!! Tako je i Sanader mislio, hajedemo zamračiti desetine miliona i dati ostavku-ne može to tako!!!!!!!!!!!!!!Javnost traži i zatvorske i novčane kazne!!!!!!!!!!

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  u zadnji čas se plenki riješio utega. kojeg su u biti mediji stvorili. nije to baš tako kako su mediji predstavili. on nije ništa nezakonitog radio. izmjene prostornog plana su normalna stvar. suglasnost ipak daje država, ministarstvo... malo više je ... prikaži još! institucija u tom procesu nego to mediji vama vole reći. a prenamjena kokošinjca u stambenu zgradu... samo totalno neukoj osobi to može biti čudno i protuzakonito. svima u tom naselju se zabranilo držati domaće životinje. najmanje što se moglo je omogućiti prenamjenu, jer vam je općina uzela, oduzela jedno pravo koje su vaši imali stoljećima, držati doma kokoši, svinje, magarce i koze! da nisu, bilo bi i protuustavno! a to što je čovjek malo kupovao livade pa čekao izmjene planova i investitore, je dokaz sposobnosti. mene više muče ovi licemjeri koji su prodali livade, koje nisu ni obrađivali, niti znali gdje su im, a sad kad su čuli da je lovrek zaradio na tome, su kivni. klasična priča iz naše dalmacije. odite bilo gdje dolje, i pitajte ljude što je sad sa tim silnim apartmanskim naseljima, pa ćete čuti istu priču. to je taj i taj kupovao, prenamijenili mu u građevinsko, rasprodao po visokim cijenama, to je naša djedovina... ej, prodali ste za lijepi novac nekad, što bi sad, i ovce i novce?! niste znali što bude.. pa naravno, da nitko nije ništa prodao, da je nastavio tamo voditi magarce, i danas bi tamo bio krš i suha trava. kako vi mislite da se naselja šire? dok se ne izgradi i zadnja parcela u građevinskom području?!00

 • Zvone1954:

  Vidim u komentarima hvalospjeve muljatoru.To vjerovatno po diktatu pišu djelatnici ministarstva.Očekuje se potez Marića a i Tolušića .Taman trojka za preferans u Remetincu.

Još iz rubrike Vijesti

Televizijsko suočeljavanje Jeremyja Corbyna i Borisa Johnsona
TELEVIZIJSKO SUČELJAVANJE

Johnson u debati s Corbynom obećao da će provesti Brexit do 31. siječnja

Ilustracija
Nema stradalih

U hladnjači na trajektu prema Velikoj Britaniji pronađeno 25 migranata

Ivan Pokupec
ŠTRAJK U ŠKOLAMA

Vjeroučitelj dirnuo Hrvatsku: 'Nemate pojma što znači skrivečki davati djetetu pecivo jer je gladno'

18